youtube.com/TVKopernikus
Србија Хроника

ПРИЧА КОЈА ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Исповест политичара чија су деца искасапила старицу

Имајте душу, моја породица је уништена! Овим речима је за Српски телеграф Саша Дујовић, саветник у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и високи функционер Српске деснице, покушао да прокоментарише хапшење своје деце, која су осумњичена за монструозно убиство пензионерке Мајде Гаровић (81) из Земуна.

ХОРОР! Син убио мајку у стану на Звездари

Деа скинула гипс: Водитељка открила каква јој терапија предстоји!

Несрећна старица последњи пут је виђена 15. јуна, а сумња се да је Јелена Шпаговић (25) Мајду Гаровић убила између 15. и 19. јуна, а потом њено тело аутомобилом превезла у викенд-насеље код Крчедина. Леш је потом бацила у контејнер, полила бензином и запалила. Претпоставља се да јој је рођени брат Момчило Дујовић (21) помогао приликом уклањања трагова, а засад се истражује да ли су осумњичени имали још саучесника у овом злочину.

ДОДИК СЕ ПОВЛАЧИ! ,,Од 20. јула више нисам на функцији. Хвала Ердогану“

СИЛЕЏИЈА МЛАДИЋУ ОДСЕКАО УВО! Вечерњи провод започео разменом псовки две групе младића, а завршио песничењем и ударцима испред дискотеке

НЕКА ИХ КАЗНЕ

Упитан за коментар на поступак своје деце, Саша Дујовић је уз дубок уздах упитао „има ли потребе за тим“ јер је већ самим тим што се читав случај открио „све је речено“.

Овако нешто ни најцрњем непријатељу не бих пожелео. Породица ми је тотално упропашћена – Саша Дујовић, отац осумњичених

– Намерно нисам угасио телефон јер не желим да бежим од јавности и истине. Ја сам на страни истине увек био. Уколико су моја деца крива, а то ће утврдити надлежни државни органи, нека буду најстроже кажњени, као и сви остали који су се огрешили о закон. Нико не треба да буде изузет од казне за зло које почини, па таман да су то и моја деца – рекао је Саша Дујовић.

Таксиста пронашао тело мушкарца у Петровцу на Млави! Узрок смрти непознат, одмах покренута истрага

Русија у сузама: ЈЕДНА ОД НАЈБОЉИХ РУКОМЕТАШИЦА ПРОНАЂЕНА МРТВА!

Видно разочаран, Дујовић није крио утученост, али и спремност на прихватање казне која следује његовом сину и ћерки.

– Закон је исти за све грађане Србије, па и за моју децу – додао је Дујовић.

(ВИДЕО) ПУТИН НАГРАДИО ХЕРОЈА СА КОСМЕТА! Чувени падобранац је нови заменик Шојгуа, а оно што је урадио 1999. године је већ постало ЛЕГЕНДА!

Откривамо мотив свирепог убиства! После убиства обилазила кућу несрећне жене и то са дететом!

Бивши посланик

Саша Дујовић је у министарству Зорана Ђорђевића био запослен на одређено време, а у два мандата био је и народни посланик (испред Социјалистичке партије Србије). Он је иначе други човек Српске деснице Мише Вацића, која је оштро осудила убиство Мајде Гаровић и позвала на детаљну истрагу, а породици изразила саучешће.

Упитан да ли може да поверује да су његова деца могла да почине тако свирепо убиство, опет уз дубок уздах, неверица.

ИЗ СРЕЋНИХ ДАНА Саша са ћерком Јеленом, Приватна архива

– Нема речи којим бих исказао осећања која имам сада. Овако нешто ни најцрњем непријатељу не бих пожелео. Породица ми је тотално упропашћена – рекао је он.

– Да ли сте познавали жртву?

– Не, нисам познавао жену и искрено жалим жртву – каже Дујовић.

Брат и сестра темпиране бомбе

Познати психолог Александра Јанковић тврди да би било занимљиво знати како је текло одрастање брата и сестре који су починили свирепо убиство старице.

– Врло је занимљиво што је реч о рођеном брату и сестри. Ова врста бруталности показује да је реч о две темпиране бомбе и показује да су они ту једно другом модел. Направили су једну врсту патолошке симбиозе, у којој је све дозвољено и све могуће. Обично током одрастања такве особе имају нападе беса. То су, по правилу, особе које могу да буду високо интелигентне, али су запостављене, нису социјалне, просто их не занимају ближњи. Међутим, када је нека њихова потреба у питању, они би учинили којешта. Не верујем да им је ово први испад, у смислу агресије, који су они показали. Питање је колико је та агресија била присутна током њиховог развоја и да ли је уопште била препозната – каже Јанковићева.

НИЈЕ МИ ЛАКО

Уз констатацију да не оправдава своју децу, Саша Дујовић је још једном поновио да верује да ће истрага утврди све околности под којим се овај злочин догодио, а починиоци одговарати за недело које су учинили.

– Само нека истражни органи ураде своје и нека пресуда буде у складу са законом.

Одлуку о оставци образложио је као чисто морални чин.

– После овако нечега више не бих могао да се бавим послом којим сам се до сада бавио. Сматрам да је оставка пре свега морална с моје стране. То је све што имам да кажем. Верујте ми да није лако. Имајте душе, све ово је довољно тешко за породицу – завршио је он.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) Узео им 5.000 евра и кола за дуг од 600 евра: Ухапшен зеленаш због којег је трудница покушала да се убије

Од Вука само мук! Јеремић у мишјој рупи после скандала с транскриптима

(ФОТО) ДНО ДНА: Сергеј Трифуновић извређао српског ратника са Косова! Упутио му ове ужасне речи…

(ФОТО) ГДЕ СУ РУКЕ БРУТАЛНО УБИЈЕНЕ МАЈДЕ? Ово је ћерка српског политичара која је осумњичена да је УСМРТИЛА, ПА СПАЛИЛА жену из Београда! Пре тога јој откинула удове?!

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
29°
Sat
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue