Pixabay
Занимљивости

ПРИЧА ИЗ СРПСКОГ СЕЛА ОД КОЈЕ СЕ ДИЖЕ КОСА НА ГЛАВИ: Призивали смо моју ПОКОЈНУ сестру златним прстеном, а онда је беба у кревецу…

Веровање у вампире у Србији постоји од вајкада. Још од старих времена препричавале су се приче о блиским сусретима са (не)мртвим па све до данас.

(ВИДЕО) ТЕКСТ ИНДИЈАНСКОГ ПОГЛАВИЦЕ УЗБУРКАО ЈАВНОСТ НА ЗАПАДУ: “Србија је лекција модерном свету”

Посебно у сеоским и руралним срединама, оваквих прича има у изобиљу, док их је у граду знатно мање. Свако од нас је сигурно чуо исту верзију неке страшне приче више пута. И то од различитих људи, идентична прича, али различито место. У такве ствари је тешко поверовати, јер је све превелика случајност и делује као прича за децу.

СРБИ ОТКРИЛИ ПРОИЗВОД ВРЕДНИЈИ ОД МЕДА, ЗА КИЛОГРАМ 100.000 ДОЛАРА! Извозе га у САД, фармацеути одлепили!

Међутим, покушали смо да дођемо до приче из прве руке, обилазећи једно село у расинском округу. На том путу смо сусрели многе баке и деке и од њих чули прилично језиве приче. Толико језиве да смо се следили, а никако нису једне од оних које се понављају и које свако зна на памет.

ДЕТАЉИ КРВАВЕ ДРАМЕ У БЕОГРАДУ: Другари из краја га јурили летвама, а онда се окренуо и потегао нож! Једном од младића се боре за живот

Ради се о жени која је недавно изгубила сестру. Када је гостовала код свог брата који живи са фамилијом и малим унукама, одлучили су да је дозову:

(ВИДЕО/ФОТО) ТАЈНО КОПАЛИ ТУНЕЛЕ У ЛЕДУ ЗА НАПАД НА МОСКВУ: Откривена америчка нуклеарна база на Гренланду, а оно што су тамо оставили може све да нас уништи!

„Било нас је четворо у соби, користили смо златан прстен, чашу воде и слова на папиру. Када је све почело мој брат је био толико напет и уплашен. У једном моменту смо чули пуцкетање и једноставно се сви узнемирили, међутим брат није могао да издржи и креснуо је упаљачем. У том моменту, унука (4 године) је заплакала у соби поред. Када смо отишли тамо, затекли смо дете окренуто наопако у кревецу, а лопта која је била поред ње, сада је била насред собе. Питали смо девојчицу шта је било, а она је рекла „Баба ни отима лопту“ мислећи при том на моју покојну сестру коју смо ми призивали. Након тога, нисмо више покушавали“, препричала нам је ова жена свој узнемирујући доживљај.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: Србија ће водити своју политику и штитити своје интересе

ПРОМЕНЕ У ВРХУ НАКОН СЕРИЈЕ ЗАПАЉЕНИХ АУТОМОБИЛА: Смењен начелник нишке полиције

Амерички притисак на Србију идуће године може само да расте

Извор: Србија Данас/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon