Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)
Србија Хроника

ПРЕОКРЕТ! У убиству Јелене Марјановић учествовала и жена! Нове информације!

Више убица се иживљавало над певачицом Јеленом Марјановић, а међу њима је била чак и једна жена! Ово је откриће форензичара из Америке, који су независно од истраге у Србији урадили упоредну анализу трагова нађених на њеној гардероби са повредама које је имала на телу.

ЗАПАД РУШИ ДОДИКА ПО УКРАЈИНСКОМ РЕЦЕПТУ! Путин послао руководству Српске алармантно упозорење!
У извештају форензичара, наводи се да је Јелена пре убиства била мучена, а да се над њом иживљавало више особа, међу којима је била чак и једна жена.

(ВИДЕО) ДВЕ ВЕРЗИЈЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ ВЛАСНИКА ПЕРИОНИЦЕ: Милорадовић познавао егзекуторе?! Изрешетали га док је причао мобилним, МОТОР СМРТИ ЗАПАЉЕН!

– Обе Јеленине надлактице су изузетно црвене боје. Повреде на њима су идентичне, а трагови указују да је ухваћена са леђа. Крвник који је био задужен да је савлада и укроти, био је мушкарац. Лобања јој је била смрскана са девет удараца који су директно узроковали смрт, док је око 80 одсто повреда и посекотина на глави и телу нането док су се убице иживљавале над њом – наводе форензичари и објашњавају како је откривено да је међу њеним крвницима била и жена.

ВРЕЛИ ДАНИ У СРБИЈИ: И даље топло, али спремите се на изненађења!

– На основу непотребних удараца, закључује се да је Јелена била мучена. Ударци и посекотине се не разликују по снази, којом су нанети и дубини којом је оштрица ножа била заривена у кожу. На телу су откривени ударци, који су били нанети мањом снагом. Било је врло танких и плитких посекотина, нанетих мањим ножем, што указује да је један од убица била жена – пише у извештају.

Заветници против шиптарског фестивала „Мирдита“!!! ЕВО ШТА СПРЕМАЈУ

Читање отисака и трагова крви открили су да су убице потрошиле силно време на иживљавање.

ПУТИН ПОЉАЦИМА: Хоћете америчку базу на нашој граници – УЗВРАТИЋЕМО!

– Јелена би имала око 80 одсто мање удараца по телу да су убице само хтеле да је убију. Када је жртви, као у овом случају, нането више повреда, то значи да је била мучена или да су убице насиљем покушале да изнуде нешто од ње. Злочин из страсти пада у воду јер убица или више њих у таквим случајевима не носе више предмета, а поготови не киселину за уништавање ДНК трагова.

(ФОТО/ВИДЕО) МИГРАНТ „СПАЈДЕРМЕН“ СПАСАО ДЕТЕ!!! За мање од минут се попео преко фасаде на 4. спрат

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шта ће Роману Абрамовичу израелски пасош?

УЗБУНА У ИЗРАЕЛУ: Огласиле се сирене за ВАЗДУШНУ ОПАСНОСТ!

САМ СЕ ПРЕПОЗНАО У ТЕКСТУ О ЗАВЕРИ ЦИА! Бобан Јовановић: Нисам ја тај шпијун!

Абрамович узео држављанство Израела, сели се у Тел Авив

Извор: Ало

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
25°
Thu
28°
Fri
17°
Sat
20°
Sun