Foto: Public
Регион

Прекинут поступак по тужби Ђукановића против Атлас банке

Судија подгоричког Основног суда Тамара Шуковић одлучила је да обустави поступак по тужби председника Црне Горе Мила Ђукановића против Атлас банке

Тачно у 7.15 чула сам врисак и Наду како урличе: Блиски пријатељи кроз сузе откривају детаље почињеног зверства у Новом Саду!

Суд је 15. маја ове године донео решење којим се обуставља поступак у овој правној ствари и одређује да ће се поступак наставити када стечајни суд укине мораторијум, изјавила је “Вијестима” портпарол тог суда Ања Кркељић Милић.

Ђукановић је у фебруару поднео две тужбе том суду, тврдећи да његов дуг према Атлас банци не постоји, иако је исти тај дуг исплатио банци, након што су “Вијести” и Центар за истраживачко новинарство ЦГ објавили да је председник имао отворене рачуне у Кнежевићевој банци, на којем је „гомилао хиљаде евра дуга“, које је касније покривао Кнежевић.

ДОДИК: Драго ми је да Харадинај доживљава Српску као државу!

У другом поступку, који још није заказан, Ђукановић тражи од Кнежевића да му плати пола милиона евра одштете због повреде части и угледа.

ЦИН ЦГ и “Вијести” крајем јануара објавили су да је Ђукановић у Атлас банци имао рачун без лимита и ВИП револвинг картицу са које је плаћао рачуне, али никада није платио дуг тој банци.

СРБИЈИ ПРЕТИ ОПАСНОСТ ОД ПОПЛАВА Водостај све виши! Границе редовне одбране пробијене! Неке реке се изливају, друге надолазе, ови крајеви НАЈУГРОЖЕНИЈИ!

Рачун од 16.000 евра платио је Кнежевић у фебруару 2017. године имовином својих фирми, пише у извештају “Вијести” и ЦИН ЦГ.

Ђукановић, међутим, тврди да за дуг није знао, нити да га је банка о њему икада и да због тога није никоме могао ни да да одобрење да га у његово име измири.

ОВИ ДОКУМЕНТИ ДОКАЗУЈУ ДА УГЉАНИН И БНВ ХОЋЕ ДА ПОЦЕПАЈУ СРБИЈУ! ЗАХТЕВАЈУ СПЕЦИЈАЛНИ СТАТУС ЗА САНЏАК и тврде да је то договорено 1992. у Лондону и Женеви!

Након тога, ипак је Атлас банци платио дуг, тврдећи да он у ствари не постоји и да ће тужити банку и Кнежевића. Док Ђукановић у тужби истиче да није био обавештен о дугу, у одговору на тужбу Атлас банке се истиче да постоје неспорни докази да је он одбијао да измири своје обавезе према банци, наводе “Вијести”.

Цело село оставили без струје: Лопови однели 1.000 метара бакарног кабла са далековода

(ВИДЕО) СУПЕР ПУМЕ СТИЖУ У СРБИЈУ, БЕОГРАД ВЕЋ КУПИО девет хеликоптера Х145М, четири Ми-35М и три транспортна Ми-17В-5!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИЗМЕНЕ КРИВИЧНОГ ЗАКОНИКА СТУПАЈУ НА СНАГУ 1. ДЕЦЕМБРА: Убица из Новог Сада може да добије до 40 година, доживотни затвор ће се изрицати тек за шест месеци

„СРБИЈА ТРЕБА ДА ОДГОВАРА ЗА (НАВОДНИ) ГЕНОЦИД“: Тачи поново оптужује Србе и Србију за ЗЛОЧИНЕ које је ОН ПОЧИНИО!

Отворен културно-административни центар „Патријарх Павле“

(ФОТО) ФРАНЦУСКА ПОЛИЦИЈА ОБЈАВИЛА СЛИКУ ЛИЦА ЗА КОЈЕ СУМЊА ДА ЈЕ ОДГОВОРНО ЗА СИНОЋЊИ НАПАД: Апелују на грађане да сарађују

ХАПШЕЊЕ ЗБОГ ТРГОВИНЕ ОРГАНИМА НА КОСОВУ: Тројица ухапшена у Чаглавици после претреса приватне клинике

Vecernje Novosti

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat
28°
Sun