Регион

ПРЕДСЕДНИК МАКЕДОНИЈЕ ИВАНОВ: Нећу да потпишем споразум о НОВОМ ИМЕНУ!

Македонски председник Ђорђе Иванов саопштио је данас да је његова коначна одлука да неће подржати, ни потписати споразум о новом имену те бивше југословенске републике, који су аминовали премијери Грчке и Македоније, Алексис Ципрас и Зоран Заев, јер сматра да је он штетан по државу и њене грађане

ХОРОР У КРАЉЕВУ! Бомба ЕКСПЛОДИРАЛА на часу у ОСНОВНОЈ ШКОЛИ!

Иванов је у обраћању јавности поручио да је то за њега најштетнији договор у историји.

– Нећу легализовати политички нелегална дела- рекао је Иванов.

МИЛОСАВ ОТИШАО ОЦУ ДА ЗАПАЛИ СВЕЋУ И САМО ШТО СЕ НИЈЕ СРУШИО: Видео сам само отворен гроб и полутрули сандук… Аранђеловцем хара нова ГРОБЉАНСКА МАФИЈА која краде мермерне плоче са гробова!

Сматра да је цео процес договарања спроведен „неодговорно и нетранспарнетно“, те да влада није имала снаге ни да покуша да изнађе заједнички став и консензус свих политичких чинилаца у земљи.

Иванов је јавности саопштио да је на јутрошњем састанку који је трајао два минута, Заеву и министру спојних послова Николи Дмитрову рекао да споразум сматра њиховим „личним делом и одлуком за који сносе и личну одговорност“.

ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ ПОКОСИО ДЕЦУ НА ДИВЧИБАРАМА И УБИО МАЛОГ АЛЕКСУ на задњем седишту ВОЗИО СВОЈЕ ДЕТЕ?!

– Текст споразума је за Македонију превиђа не само промену уставног имена, већ и промену преамбуле Устава – рекао је Иванов и додао да је тим споразумом избрисан и члан Устава који се односи на македонску мањину у дијаспори.

– Споразум нема правну сигурност и гаранције за македонску страну. Грчка је успела да изуди своје захтеве. Оно што је урађено са Македонцима у Грчкој, кроз споразум се настоји да се уради и са Македонцима у Македонији – рекао је Иванов, додајући да је његова одлука о непотписивању споразума коначна.

(ФОТО) СКАНДАЛ ГОДИНЕ: НОВИНАР Н1 БИ ДА ОБЕСИ МРТВОГ ПРЕДСЕДНИКА

Иванов је рекао да овај споразум отвара више проблема, него што их затвара, али је македонском народу оручио да се не плаши.

– Држите се, негујте наш вечни идеал непослушности. Неће ме приморати притисцима, уценама и претњама. Нећу подржати такав штетан договор, рекао је Иванов, који, као и обично није одговарао на новинарска питања.

Према његовим речима, Грчка је овим споразумом добила све, а Македонија ништа.

ПЕДОФИЛ С АДЕ ЦИГАНЛИЈЕ СЕ ЦЕРИО ПОЛИЦИЈИ У ЛИЦЕ: Не можете ми ништа, ДЕВОЈЧИЦЕ СУ ХТЕЛЕ СЕКС!

– За љубав наших предака, оних који су чиста срца створили вековну тежњу једне, наше једине Македоније, уздигните се. Историја независне Македоније је избрисана. Споразумом је ускраћено право нерођенима да буду Македонци. ЕУ и НАТО не смеју бити алиби залош договор. Овај споразум дели друштво уместо да га уједињује- поручио је Иванов.

КРВАВО ШЕТАЛИШТЕ СУРДУЛИЦЕ: Сестра бранила млађег брата, па матуранта избола „СКАКАВЦЕМ“!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Украјина, Албанија и БиХ у игри за мигрантске сабирне центре — а Србија?

СРБИН ТУЖИ ГУГЛ ЗБОГ КЛЕВЕТЕ: Гонићу их док не престану, нећу дозволити да упропасте моју породицу!

ЛЕТО ЈЕ СЕЗОНА КРАЂА! Ево како заштитити дом од ПРОВАЛНИКА за време одмора

СЕЋАТЕ ЛИ СЕ ХОБОТНИЦЕ ПОЛА? Стигао је нови „пророк“ – глуви мачак Ахил!

(ФОТО) МЕЛАНИЈА ЈЕ ПРОШЕТАЛА ХАЉИНУ СА РАСПРОДАЈЕ И ЖЕНЕ СУ СЕ ЗАЉУБИЛЕ: Када је видите, и ви ћете!

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
24°
Fri
24°
Sat
26°
Sun
30°
Mon