Privatna arhiva
Србија Хроника

ПОЗНАТА ПРОРОЧИЦА О УБИСТВУ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Зоран је убица! Али није свестан тога јер је подвојена личност! ПЛАШИ МЕ ОВА КАРТА СМРТИ!

Весна Радомировић, познатија као Весна Версаће, у картама види да постоји и други, мрачни Зоран Марјановић, али да је та личност потиснута и тврди да он може да дигне руку на себе

ОПШТИ ХАОС ЗБОГ НАЈАВЕ ПОСЕТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ Хрвати заратили због Вучића!

УЖАС У ШКОЛИ НА БАНОВОМ БРДУ: Љубоморни младић (21) избо по врату ученика (15) због бивше девојке!

Јелена Марјановић убијена је због греха које није починила. Убиство није било везано за посао, карте с једне стране говоре да ако је није убио Зоран први, онда ју је убио Зоран други. То значи да постоји могућност да он није свестан онога што је урадио!

Ово каже пророчица Весна Радомировић, познатија као Весна Версаће, која је за Курир отварала карте Зорану Марјановићу, осумњиченом за убиство супруге, певачице Јелене Марјановић, чије је тело нађено 2. априла 2016. у каналу на насипу у Борчи.

КАМЕНОВАНА ПОРОДИЧНА КУЋА ОЛИВЕРОВЕ ПРВЕ ЖЕНЕ МАРИНЕ: Шок у Митровици, Оливер је убијен у истој улици, на 20 метара одатле?!

ВИЗИЈА Карта удовца и карта свештеника

У КУЋУ МАРЈАНОВИЋА УШЛА ЈЕ ЖЕНА ЂАВО!

Коментаришући карте које се односе на кућу Марјановића, пророчица истиче да јој је изашла и карта удовца, али и карта свештеника или хоџе.

– Кроз ову фамилију постоји неко ко је нешто овде лоше урадио. По картама, Марјановићи имају неког тајног непријатеља који им је послао поруку упозорења. Видим и једну црну женску особу која их је посећивала и која је била с њима у кући. Она им је доносила само губитке, та жена је ђаво! Приказује се и да им је неко славље пореметила. Поред тога, стоји нешто новца и проблем због њега – објашњава пророчица, додајући да не може да каже о којој је жени реч.

ОВУ СЛИКУ СУ СЕ ПЛАШИЛИ ДА ОБЈАВЕ: Ћелави Љуба Земунац у црногорском затвору!

Емотивна страна

Користећи карте и своје визије, за које тврди да их има, она објашњава да Марјановић у себи има још једну, мрачну личност, која је највероватније починила злочин.

– Зоран Марјановић је емотивна особа, добар човек. На први поглед није негативан, али дубински код њега постоји унутарње незадовољство и лоша енергија. Видим као да има више личности у њему, односно да постоје два Зорана, од којих је доминантнији емотивни Зоран. Уколико се докаже да је Зоран убица, постоји велика могућност да он није свестан злочина који је починио, односно да је ту другу своју личност потиснуо – каже пророчица.

Међу картама које је отворила, како каже, изашла је и карта смрти.

ДРАМА У ДОМУ ЗДРАВЉА У ГРОЦКОЈ: Жена пребила медицинску сестру, а онда јој запретила! РАЗЛОГ ЈЕ СВЕ ШОКИРАО!

– Оно што ме највише забрињава јесте карта смрти која је изашла. Зоран добро подноси притвор, међутим, плашим се те његове унутрашње енергије која је лоша и која би могла да га наведе да уради нешто себи. Не би било лоше да на њега обрате мало више пажње како не би покушао да науди себи – објашњава наша саговорница и додаје да Зоран пролази кроз тежак период, између осталог и јер се плаши да не остане без ћерке.

Није донета на насип

Говорећи о убиству певачице, Весна Версаће каже да у својим визијама види да је Јелена одлично познавала убицу.- Убијена је на насипу и бачена у канал. Није киднапована и није тело накнадно донето. Поред убице, који је црни мушкарац, обучен у црном, видим још једног мушкараца и жену који су му помогли – каже Весна.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ У ВИНЧИ! Милица се извукла из аутомобила који је тонуо, МИЛАН ЈЕ ПОКУШАО ДА ПРЕЂЕ НА ЗАДЊЕ СЕДИШТЕ И УДАВИО СЕ!

Сутра други део: Чији је живот у великој опасности

Као у филму „Зодијак“

ОСЛОБОДИЋЕ ГА ЗБОГ НЕДОСТАТКА ДОКАЗА

На питање како ће се завршити овај случај, пророчица каже да ће све бити као на филму.

– Овај случај је пун мистерија и неразумљивих ствари. По ономе што видим, завршиће се као у филму „Зодијак“, односно убиство ће остати нерешено. С друге стране, Зоран ће бити ослобођен због недостатка доказа, то је оно што видим – рекла је пророчица.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Предлог УН за компромисно име: „Република ГорњаМакедонија”

Вучић: Не очекујем чуда од посете Хрватској, али ће разговори бити лековити

ШИПТАРСКА СВИЊАРИЈА! Хоће да дају Кандићки Нобелову награду за мир ЈЕР ЈЕ ПРОДАВАЛА СРБЕ ХАГУ!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
22°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
19°
Sat