Profimedia
Србија Хроника

ПОЖЕЖАНИН ЈЕ СЕО У КАФАНУ И НАРУЧИО ПИЋЕ: Следећу туру је добио од газде, али није ни слутио ШТА ЈЕ У ЊЕМУ! Када се пробудио било је касно

После годину и четири месеца, полиција у Пожеги расветлила је нестанак прилично велике суме новца из џепа једног мештанина, и разрешила дилему које ни сам власник пара није био свестан – да ли је новац изгубио или је покраден. Испоставило се ово друго, а актери крађе су ухапшени по готово филмском сценариу.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Погледајте снимак СУРОВЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ власника подгоричке дискотеке

У кафани „Боем“ у Пожеги 27. јануара прошле године појавио се Г.К. који је баш тог дана подигао кредит. Код себе је имао 6.300 евра, а у угоститељски објекат је дошао припит. Сам је сео за сто и наручио пиво.

Док је Г.К. густирао пиће у једном тренутку извадио је из џепа тек подигнуте паре, а свежањ новчаница није промакао оку С.Н. (41), власнику кафане.

ФОРЕНЗИЧАРИ ОТКРИЛИ НОВЕ ДЕТАЉЕ УБИСТВА: Јеленин леш имао „БЕТОНСКЕ ЦИПЕЛЕ“ да не би испливао!

Резоновавши да пред собом има лак плен, телефоном је позвао пријатеља В.Ђ. (42) дође у кафану, а овај се убрзо ту и створио.

У међувремену С.Н. је већ одрадио део напречац скованог плана. Пришао је госту, сео са њим за сто и принео му још једно пиво из туре „кућа части“. Међутим, у пиће је сипао неколико таблета бенсендина.

СТЕФАНОВИЋ О ШЕШЕЉЕВОМ УПОЗОРЕЊУ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ: Српске службе могу да сачувају Вучића! Неће дозволити да његов живот буде угрожен!

Г.К. није одбио част, испио је пиво, али су га недуго затим лекови савладали и заспао је за кафанским столом. Г.К. и С.Н. су те тренутке искористили. Од 6.300 евра колико је овај имао, украли су му 4.800, а ресто му оставили у џепу, ваљда да прикрију крађу.

ЗЛО НИЈЕ ОД ЈУЧЕ! Документ о Србима и Албанцима који је више од 100 година чекао на објављивање!

Када се Г.К. пробудио отишао је из кафане несвестан колико га је пиће скупо коштало и због чега је заспао. Касније, кад је дошао себи и пребрао по џеповима, нашао је само 1.500 евра. Пријавио је нестанак новца, али појма није имао како му је 4.800 евра испарило из џепа.

(ВИДЕО) Хероји са Кошара и Паштрика у Доњецку: Ако не знаш на чијој страни треба да се бориш погледај чија деца гину

У кафани „Боем“, која је сада затворена, у тренутку крађе није било гостију, али јесте радника. Неко од особља видео је шта се десило, али је из страха дуго ћутао. Све до скоро када је развезао језик.

Да ли из гриже савести или због нечега другог, радник угоститељског објекта испричао је некоме до танчина шта се у „Боему“ одиграло на Савиндан прошле године. Између осталог и да су С.Н. и В.Ђ. заменили у динаре украдени новац и исти одмах прокоцкали.

(ВИДЕО) БЛАМ ВЕКА – Слоба се невиђено обрукао на ПИНКУ!

Причу коју је чуо у поверењу од радника кафане, Пожежани је дошапнуо још некоме, а убрзо она је стигла и до полиције која је почела распетљавати чвор.

Власник кафане и његов пријатељ су у среду ухапшени и њима је пред Основним судом у Пожеги одређен притвор. Терете се за тешку крађу за коју је запрећена казна од једне до осам година затвора.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Више није само теорија: Турска разматра куповину руских ловаца

ГЕНЕРАЛНИ ШТРАЈК У ГРЧКОЈ НАПРАВИО КОЛАПС: Колоне на граници, отказани летови, ко полази на одмор нек се наоружа стрпљењем

Новак може да добије Рафу, али недостаје му ЈЕДНА СТВАР

Русија спремна за дијалог, без обзира на непредвидљивост Трампа

ПРИЈАТЕЉИ ИЗ ДЕВЕДЕСЕТИХ: Како је ликвидирани Милорадовић постао сарадник Луке Бојовића

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon