Pixabay
Србија Хроника

ПОЖАР НА ВРАЧАРУ Власници запаљене кладионице појачавају безбедност

Компанија СКС365 Малта ЛТД затражила је данас од надлежних органа да у најкраћем могућем року идентификују нападаче који су у суботу увече запалили један од њених продајних објеката на Врачару у Београду, и том приликом причинили огромну материјалну штету.

Та компанија, која у Србији послује кроз мрежу кладионица планетwин365, у саопштењу је затражила од надлежних органа да што пре буду расветљени мотиви извршења тог кривичног дела, а да се његови починиоци што пре приведу правди и адекватно казне.

УЗБУНА НА ЈУГУ РУСИЈЕ, НЕШТО СЕ ГАДНО СПРЕМА: Мистериозни хеликоптери без ознака ПРЕВОЗЕ ТЕРОРИСТЕ за Авганистан!

„Много више од материјалне штете, забринути смо за безбедност грађана који су се у том тренутку налазили на улици у близини тог објекта, као и у својим становима у околним стамбеним зградама“, наводе из ове компаније.

(ВИДЕО) ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ ЗАПОЧИЊУ ТРИ ЗЕМЉЕ: Нису ни Русија, ни САД

Како се наводи, због овог инцидента компанија ће иницирати формирање Радне групе чији ће посао бити да обезбеди бољу покривеност овог дела града камерама и сигурносним системима који ће подићи безбедност свих наших суграђана на Врачару, а посебно деце.

„Упутићемо ту иницијативу свим надлежним службама за питање безбедности грађана, као и општинским и градским властима“, закључено је у саопштењу.

ОД АПРИЛА СТРОЖЕ КАЗНЕ: За дете у крилу 30 дана робије! ОВО СУ СВЕ ИЗМЕНЕ!

Компанија СКС365 Малта ЛТД један је од највећих приређивача игара на срећу у Европској унији и технолошки лидер у области интернет клађења. Та компанија запошљава више од хиљаду људи у Србији, од чега највећи број младих програмера и инжењера, наводи се у саопштењу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО / ВИДЕО) МЕЛАНИЈИНИ ПОЧЕЦИ У ЈУГОСЛАВИЈИ: Проговорио човек који је открио прву даму САД!

ПОЗНАТИ БИОЛОГ УПОЗОРАВА: Човечанству прети пропаст за неколико деценија, а ево шта је опасније од климатских промена

(ВИДЕО) ПОЈАВИЛИ СЕ НОВИ СНИМЦИ: Брука америчке морнарице о којој прича цео свет

СВЕ СЕ ЧУВА У БЕОГРАДУ: Загреб жели документацију о НДХ, како би сакрили истину о зверствима!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
18°
Thu