НС уживо
Србија Хроника

ПОЗАДИНА СИНОЋЊЕГ ТЕШКОГ УБИСТВА У НОВОМ САДУ: Жељко и Милош се посвађали око девојке, а онда је трећи младић потегао нож…

Док су се Жељко и Милош расправљали око девојке, умешао им се Марко С., рекавши “Дај да ли сте луди да се свађате око мале кур. . .е” . Тада се Жељко окренуо према њему и задао му ударац у пределу лица, а Марко С. тади вади нож и забада га Жељку у пределу грудног коша.

Жељко П. (23) из Новог Сада који је у петак вече пронађен са убодном раном у пределу грудног коша, преминуо је у Ургентном центру Клиничког центра Војводина и поред великих покушаја лекара да му спасу живот.

ЗОРАН НУДИ НАГОДБУ: Владимир ће признати убиство, само да ја добијем наногицу!

Немио догађај догодио се у договореној тучи у дворишту ОШ „Светозар Марковић Тоза“ у Новом Саду.

„Жељко се забављао са шеснаестогодишњом девојком. Њих двоје су били у стану у улици Хаџи Руминовој у Новом Саду у петак поподне, када је Жељко рекао девојци да је чуо да је била у “шеми” са Милошем С. (21). Ту је настала свађа и девојка је скочила са терасе, високог приземља где је задобила повреде пета“, каже извор Курира.

НОВИ ПРАВИЛНИЦИ У ШКОЛАМА: Ако ваше дете претуче другог ђака, ево каква казна га чека!

Хтели да расправе све, а онда је дошло до фаталне туче

Након тога Жељко и Милош су се договорили да се нађу у дворишту основне школе, како би расправили да ли је тачно да је он био са његовом девојком.

ИЗВРШИТЕЉИ продају имовину МИЛОШЕВИЋА – Слобина ћерка остаје без луксузних станова на Дедињу

„Када је Жељко дошао са Милошев је био и Марко С. (20) . Док су се Жељко и Милош расправљали, умешао им се Марко, рекавши “Дај да ли сте луди да се свађате око мале к….е” . Тада се Жељко окренуо према њему и задао му ударац у пределу лица, а Марко С. тада вади нож и забада га Жељку у пределу грудног коша. Након чега Милош и Марко беже и остављају Жељка да лежи у бесвесном стању. Њега је пронашао случајни пролазник, који је одмах обавестио полицију и хитну помоћ“, додаје наш изор.

Сва тројица од раније позната полицији

Милош и Марко су ухапшени јутрос око 2.30 часа, правећи се да не знају о чему полицајци који су их пронашли причају. Међутим, врло брзо су признали и испричали све, јер у кругу школе постоје камере. Њих двојица су ухапшени и Марко. С се терети за кривично дело тешко убисто, а Милош С. за кривично дело присуствовање овом догађају, а које није пријавио као и учиниоца.

(ВИДЕО) ИМАЛА ЈЕ САМО 14 ГОДИНА КАДА СУ ЈЕ ДРОГИРАЛИ И ГРУПНО СИЛОВАЛИ: Ноге су ми биле прекривене крвљу, очајнички сам покушавала да побегнем!

Иначе, сва тројица су од раније позната полицији. Убијени Жељко П. има кривичну пријаву за тешке телесне повреде, Милош С. за држање дроге и наношење тешких телесних повреда, а Марко С. такође због поседовања дроге и учестовања у тучи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВИ УДАР НА СРПСТВО У ЦРНОЈ ГОРИ: Пљевља протерују краља Петра Карађорђевића!

(ФОТО) Колико вреди прстен који је принц Хари ставио на руку својој изабраници?

Кијев: Три опције враћања Донбаса — „хрватски сценарио“ најизгледнији

(ВИДЕО) Принц Хари и Меган Маркл рекли судбоносно „да“

Испунићемо обећање: Прва реакција ЕУ после претње из Техерана

Извор: Курир

Оставите коментар