robert getel_
Србија Хроника

ПОЗНАТИ ПЕВАЧ ХИТНО ПРЕВЕЗЕН У УРГЕНТНИ – Георгиева жена нашла на поду без свести!

Владо је у тренутку доласка Хитне помоћи био исцрпљен и блед, уста модра, а вилица укочена!

ДАЧИЋ ОШТРО ОДГОВОРИО НА ПРИТИСКЕ ИЗ БРИСЕЛА: Можемо ми и са Русима, не могу да нас уцењују

Владо Георгиев хитно је примљен у Ургентни центар након што га је невенчана супруга Милица пронашла на поду у бесвесном стању.

Певач је драму доживео 7. маја, а у болницу га је Хитна помоћ довезла у 22.50 сати. Њему је изненада позлило у породичном дому, а његова жена је позвала лекаре.

(ВИДЕО) СКИНУЛА ЈЕ ПАНТАЛОНЕ УСРЕД РЕСТОРАН: Чучнула и обавила велику нужду, а онда је урадила још нешто ШОКАНТНИЈЕ

– Екипа је на певачеву адресу стигла пет минута после позива. Затекли су га на поду. Био је без свести, исцрпљен и блед. Вилица му је била укочена, из модрих усана цурила му је вода. Медицински радници су му одмах измерили пулс и превезли га у Ургентни центар. При доласку у болницу, певачева супруга је замолила да му се стави марама преко лица како га нико не би препознао – тврди извор „Курира“ и додаје да је Георгиев примљен као хитан случај.

(ВИДЕО) ОВО НИ ТРИ ГОЛМАНА НЕ БРАНЕ: Гол из ниже лиге Србије прети да постане планетарни хит! Оваква голчина се ретко виђа!

– Одмах га је прегледао интерниста, а затим и неуролог. Био је у веома лошем стању. Медицинска сестра му је дала инфузију и измерила пулс. Након сат и по времена, певач је дошао себи. Његова супруга је све време била уз њега. Брисала је сузе са лица и видело се да се уплашила за његов живот. Иако јој није било свеједно, није правила драму, него га је масирала по рукама. Осмехнула се тек када је Владо проговорио – тврди извор и додаје да је певач напустио Ургентни на своју одговорност.

ОЖИВЕЛА: Бака Радојка је била мртва 10 сати, ископали јој раку, полепили умрлице, а она у мртвачници опкорачила деду и оживела!

– С обзиром на то да је певач био у тешком стању, лекари су желели да га задрже у болници и да му ураде детаљне анализе. Међутим, када је чуо да треба да буде хоспитализован, он је инсистирао да на своју одговорност напусти болницу. И Милица га је молила да послуша лекаре, али он није хтео. На своју одговорност потписао је папире и са супругом напустио Ургентни – завршава извор.

Певач Владо Георгиев се није оглашавао по овом питању.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Снимак Каће Грујић док је љуби ожењени фудбалер ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ!

(ВИДЕО) КАНУ АВАНТУРА КОЛУБАРОМ Вози чамац као Индијанац!

ТЕШКА БРУКА ПАРТИЗАНА! За легенду клуба НИ МИНУТ ЋУТАЊА!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
17°
Sat
16°
Sun
18°
Mon
11°
Tue