Промотерке на штанду Компаније
Друштво Србија

Поводом 41. Сајма туризма „Дунав турист“ нуди бројне погодности – попусте и поклоне за боравак на Златибору

Поводом 41. Међународног сајму туризма у Београду, „Дунав турист“ нуди бројне погодности – попусте и поклоне за боравак на Златибору у Одмаралишту „Дунав“, које је новинарима представио Срђан Недељковић, директор „Дунав туриста“.

ПРЕД НАМА ЈЕ ЈЕЗИВ ВИКЕНД! СТИЖЕ НАМ ЛЕДЕНА СУБОТА! Од вечерас грејање током целе ноћи, али ту није крај!

Срђан Недељковић, директор „Дунав туриста“

ИСТРАГА УБИСТВА ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА ДОБИЛА ЕПИЛОГ Албанци једног осумњиченог пустили на слободу, двојици продужили притвор!

Уз ваучер и попуст од 6.000 динара

Поводом овогодишњег 41. Међународног сајма туризма у Београду, „Дунав турист“ одобрава поклон ваучер за смештај и боравак у Одмаралишту „Дунав“ на Златибору, који доноси попуст од 6.000 динара на стандардну цену у периоду од 21. фебруара до 4. априла. Основни услов за добијање тог попуста јесте да приликом резервације доставите ваучер који ће посетиоцима Сајма туризма бити дељен на штанду Компаније „Дунав осигурање“, те да се определите за боравак са најмање два ноћења и услугом пансиона или полупансиона у Одмаралишту „Дунав“ у центру Златибора.

Захарова очитала лекцију Рами: Уједињење Косова и Албаније – НЕДОПУСТИВО!

Платите пет, а добијете седам ноћења и бесплатан
боравак за децу узраста до седам година

Током Сајма туризма, „Дунав турист“ за ране резервације у Одмаралишту „Дунав“, на пет дана боравка и смештаја, одобрава продужење аранжмана на седам дана, што значи да на пет резервисаних ноћења добијате два ноћења гратис. Ова повољност важи за период од 1. јула до 8. септембра. Услов за остварење попуста јесте боравак са услугом полупансиона, као и уплата аванса од 50 процената најкасније до 3. јуна.

(ФОТО) ЕВО КО ЈЕ БИО УБИЈЕНИ ДИРЕКТОР АМСС: МИРКО БУТУЛИЈА – СВЕТСКИ ДИРЕКТОР И НАЈБОЉИ ОТАЦ 4 ДЕЦЕ! Најуспешнији лидер АМСС у историји савеза!

Цене се, у зависности од термина коришћења смештаја, крећу од 2.905 динара дневно по особи за услуге полупансиона, у складу са изабраном собом или апартманом. За децу узраста до седам година боравак је бесплатан, док је за малишане од седам до 12 година цена полупансиона у Одмаралишту „Дунав“ 1.190 динара дневно, на бази полупансиона. У цену пансиона улазе и услуге релакс центра и анимацијски програм за децу.

(ФОТО) Кошаркаши Црвене Звезде гости на штанду Компаније “Дунав осигурање” на Сајму туризма у Београду

Детаљније информације и резервације можете добити у Хали 1 Београдског сајма, на штанду „Дунав осигурања“, позивањем рецепције Одмаралишта на број 031 84 11 81, слањем поруке на електронску адресу [email protected], као и на сајту www.dunavturist.rs.

Заједничком кампањом подигли смо свест грађана за осигурање током путовања

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Крвави обрачун на Вождовцу: Мушкарац тешко рањен, полиција трага за нападачем

УЖАСНА ТРАГЕДИЈА У ТЕРЕТАНИ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Студент (24) дошао да вежба, стао на траку за трчање и СРУШИО СЕ НА ПОД! Није му било спаса

ПРОКЛЕТА СУДБИНА ДРУГАРИЦА ИЗ РАЗРЕДА! Јасмина и Јагода су заједно ишле у школу, тело прве је сестра ћувала у замрзивачу, а друга је измасакрирана ножем!

Путин: Ново руско оружје још дуго неће добити конкуренцију у свету

Извор: Говори Србија

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
19°
Sun
19°
Mon
12°
Tue
10°
Wed