Србија Хроника

ПОТРЕСНИ ГОВОР БОЈАНИНОГ КОЛЕГЕ НА САХРАНИ: Ми у војсци слабо праштамо грешке, а теби немамо шта да опростимо! А ОНДА ЈЕ ВЕРЕНИК ШАПНУО…

Војна болничарка Бојана Милановић (24), која се у четвртом месецу трудноће убила ловачким карабином свог вереника Јовише Маринковића у селу Прово код Богатића, сахрањена је јуче на гробљу у Сремској Митровици.

ВОЈСКА РАДИЛА ДРУГУ ОБДУКЦИЈУ: Форензичарима нелогична прича да се Бојана убила

– Бојана, зашто баки ниси рекла шта те мучи. Ста те мучило сунце моје – јецала је Бојанина бака док су износили бели ковчег из капеле. Растројени од бола, на путу до вечне куће, сандук са Бојаниним телом грлили су унесрећени отац и мајка Снежана.

ХИЛАРИ КЛИНТОН НАПАДА СРБИЈУ: Кори Левандовски бивши шеф кампање Доналда Трампа ОТКРИО ЗАБРИЊАВАЈУЋЕ ПОДАТКЕ!

Пре него што је ковчег спуштен, говор је одрзао Бојанин колега. Он је рекао да она није била толико дуго у војсци колико је велики траг оставила.

УЗНЕМИРУЈУЋИ ПОЗИВ БИВШЕ ДЕВОЈКЕ ЛУКЕ ЛАЗУКИЋА: Речи које су уплашиле сестру Наташе Беквалац – одмах јој ПРЕНЕЛА СВЕ

– Бојана све сто је радила, знам да је радила из љубави према овој униформи. Немојмо да је памтимо по лошем, тај који је памти по томе знајте, погрешиће. Ми у војсци слабо праштамо грешке, а Бојани немамо шта да опростимо – рекао је колега, чији су говор прекидали бакини јецаји: „Бојана сине, што ме остави. Што остави свог Јовишу. Што те твоја бака није заменила“.

КИНА ДИГЛА АВИОНЕ! СИЛА ЛЕТИ КА ТАЈВАНУ: Бранићемо наш суверенитет, ОВО ЈЕ ИСТОРИЈА!

Када је ковчег спуштен у раку, за њим хтела је да скочи Бојанина мајка, али су је рођаци спречили и буквално је однели од раке. Док је бацао грумен земље на ковчег, Бојанин вереник Јовиша тихо је изустио: „Није ти душо, ово требало“.

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ ПРИВАТНОГ ДЕТЕКТИВА ИЗ БЕОГРАДА: У Србији је преломна 12. година брака, тад се догађа највише ПРЕЉУБА! Будуће младе све чешће проверавају младожењу, али и његову фамилију!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ БОРИСА НОВКОВИЋА КОЈИ СЕ 8 ГОДИНА БОРИ СА БОЛЕСНИМ СИНОМ: За све ЛОШЕ, ДОБРО, БОЛНО постоји неки разлог… Учимо о нама самима кроз тешке ситуације

УЖАС У ОШ БРАНКО РАДИЧЕВИЋ У ВРАЊУ: Дечак понео метак у школу, разнео му прст у кабинету за ликовно!

(ВИДЕО) РУСИ БРУТАЛНО ПОКЛОПИЛИ ЗАПАДНЕ СИЛЕ: Ово су необориви докази да је акција у Сирији била ПОТПУНИ ПРОМАШАЈ!

Нови потрес за Европу — Словачка и Пољска одбацују „план“

ВОЗАЧИ, ПАПРЕНЕ КАЗНЕ ОД ДАНАС СТИЖУ ПОШТОМ: Полиција кажњава све који макар и за један километар прекораче дозвољених 120 на сат! Скупо ћете платити за ДИВЉАЊЕ

„ПРИСТУП СРБИЈЕ ИРИТАНТАН“: Протестне ноте Париза, „муте“ и Британци

„Ако не Медведев, онда ко?“ — Русија ускоро добија новог премијера

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
25°
Sun