pixabay.com
Србија Хроника

Потресне речи несрећног оца девојчице коју је убио комби у Нишу: Где год погледам, видим Исидору, отишла је срећна у школу у новим патикицама и није се вратила

- Само захваљујте сваки дан Богу што су са вама, уживајте у сваком тренутку који проводите са њима - очајан је отац страдале девојчице

ВОЂА ШКАЉАРАЦА НАРУЧИО УБИСТВО САЛЕТА МУТАВОГ ЗА 300.000 ЕВРА? Сведок сарадник оптужује Вукотића за 3 ЛИКВИДАЦИЈЕ У БЕОГРАДУ!

– Отишла је срећна, насмејана у школу, у новим патикицама и није се вратила… Немам речи, где год погледам видим је, како узима воду да пије, видим је како пише домаћи, погледам бициклу, видим је како је учила да вози, како ми маше, смеје се… слике ми саме долазе… Сада више ништа није битно када ње нема…

КОНАЧНО СЕ ЧУЛА И ЊЕГОВА РЕЧ – Стојковић упутио извињење целој Србији: Порука није била политичка, испао сам СМЕШАН

Ако имате децу, идите кући, загрлите их, љубите их, мазите и волите највише на свету и никад немојте ни за чим да жалите… Само захваљујте сваки дан Богу што су са вама, уживајте у сваком тренутку који проводите са њима. Ништа више немам да вам кажем – овако је говорио дан након несреће која је његову породицу завила у црно Нишлија Иван Вучковић, отац дванаестогодишње Исидоре која је издахнула под точковима доставног возила које се само покренуло са паркинга.

ХТЕО САМ ДА ПОДИГНЕМ ВОЗИЛО, ДА ЈЕ СПАСИМ

ЗАПАД СЕ МЕША У ИЗБОРЕ У РС: За рушење Додика 32 милиона долара

Исидорин деда Тихомир каже да ће га призор унучице како крвава лежи испод аутомобила дуго прогонити.

– Баш сам из школе довео Исидорину млађу браћу близанце када је њена стрина улетела у кућу и казала да је прегажена. Отрчао сам до тих кола, видео сам јој само главу испод браника, била је сва модра. Хтео сам да подигнем возило, мислио сам да могу да је спасим, али је било претешко. Јадно моје унуче, није било тог коме она није помогла. Код нас су долазили њени другови из школе да им помогне око домаћег, никад никога није одбила. И својој браћи је била велика подршка, тек су пошли у школу, она је увек била крај њих… Такво дете се више не рађа, а ето шта је снађе – неутешан је деда Тихомир.

,,ГЛАС ЗА ДОДИКА ЈЕ ГЛАС ЗА ОПСТАНАК СРПСКЕ“ – Стаменковски позвао грађане РС да гласају за Додика

Возач аутомобила који је прегазио дете Б. С. из Лесковца биће саслушан у среду пред Основним јавним тужилаштвом. За сада нема званичних информација зашто се возило које је било паркирано делом на коловозу, а делом на тротоару покренуло и ударило девојчицу.

Оно што се зна на основу снимка наџорних камера је да је возач ушао у продавницу електроопреме када се возило покренуло, убрзало на низбрдици и након тридесетак метара ударило дете. Месту где је Исидора издахнула њени најмилији су обележили букетом цвећа и слаткиша.

(ВИДЕО) СТРАВИЧНА СЦЕНА У КНЕЗУ: Смрт насред улице, пролазници у шоку због леша!

Девојчица ће бити сахрањена у среду у 13 часова на локалном гробљу у Комрену.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НА СНАЗИ ЈЕ ЖУТИ МЕТЕОАЛАРМ: Ведро, али хладно, МРАЗ У ВЕЋЕМ ДЕЛУ ЗЕМЉУ!

Титови дугови Србима још увек стоје над главом: Дуг државе је 1978. био скроман, А ОНДА ЈЕ ПОЧЕО ДА РАСТЕ

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД ГРОЦКЕ: Шешељев син био на месту несреће!

telegraf.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
23°
Sat