ВИДЕО Регион

(ВИДЕО) ПОТРЕСНА ПРИЧА ВИТОМИРА ИЗ КРЕМИНА: Једини је становник села код Фоче, а живи у штали! Да га ловци нису видели, за њега се не би ни знало!

Једини становник Кремина код Фоче, 56-годишњи Витомир Шкипина, живи у штали, без струје.

Рат је похарао све у селу. Неки су добили помоћ да обнове кућу и имање. Њему то није успело, али верује да има оних који ће му помоћи.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВ СНИМАК САОБРАЋАЈКЕ: Ауди јурио кроз насеље Лукавица брзином већом од 100 километара на сат!

У овом фочанском селу Шкипина је рођен и живео је ту до шесте године. Од тада, до тренутка када је протеран са осталим Србима, кућио се у Вогошћи. Демобилисани борац Војске Републике Српске кров над главом налази у Мокром код Пала. Пета је година како се вратио у Кремин. Морао је све сам из почетка – колиба, козе, а направи и по неки троножац.

(ФОТО) ОДАЛИ СЕ У КАФАНИ: Фудбалери Звезде открили ко је запалио аутобус!

„Мало су тешки услови у којима живим, много радим и много се патим, али имам велику жељу да доведем ово у ред“, каже Витомир.

КАЛИНИЋ ОТКРИО ШТА СЕ ДЕСИЛО КАДА МУ ЈЕ ДРАГАН НИКОЛИЋ ДОШАО НА РОЂЕНДАН: Кад се појавио на вратима сви смо гледали у њега… ОВО ЈЕ ПРИЧА КОЈУ МАЛО КО ЗНА

Овај велики оптимиста писао је на више адреса не би ли му помогли. Одговарали су, каже, да право имају прво они који су живели у селу до рата.

„Тражећи разлоге стално су ме одбијали. Од оних што су живели у селу, нико се не враћа, а добијају донације. Ја желим да се вратим, али немам никакве помоћи“, прича Шкипина.

(ВИДЕО) РЕКЛИ СУ ДА ИМА ГРИП, А ПРОБУДИО СЕ БЕЗ РУКУ И НОГУ: Због лекарске грешке завршио у колицима, сада мора да скупи 200.000 евра за протезе!

За њега се не би ни знало да овај крај није посебно примамљив за ловце, који су га и срели и тако пренели причу.

Милан Гаговић, позива све људе добре воље да помогну Витомиру који се нада се да ће коначно наићи на разумевање добрих људи. Верује и да ће стадо коза увећати до стотину, како би могао достојанствено да живети од свог рада.

НЕЗАПАМЋЕНА ДРАМА У БОРЧИ: Комшија на силу увукао девојчицу у кућу, па је додиривао по телу! Отац побеснео, отрчао да види шта се дешава, а онда је кренуо ХАОС!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОЛИМПИЈАДА И МУНДИЈАЛ: Сигнал да ратови почну!

РУСИЈА БРАНИ КРИМСКИ МОСТ с копна, с мора, под водом, из ваздуха и – ИЗ СВЕМИРА!

(ВИДЕО) ХИЛАРИ ЈАВНО СТАВИЛА НА ГЛАВУ РУСКУ ШУБАРУ: Ако не можеш да их победиш, придружи им се!

ЂИЛАСОВЦИ БИ САМО ДА ДИВЉАЈУ И РУШЕ! Сергеј Трифуновић Пашића назвао злотвором, ХОЋЕ ДА РУШИ ЊЕГОВ СПОМЕНИК!

Хоће ли будућност Србије бити боља ако се одрекнемо Косова и Метохије

ЕРУПЦИЈЕ НА ХАВАЈИМА Громада лаве из вулкана погодила човека док је седео на балкону!

Извор: РТРС/Курир

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon