Foto: Instagram
Европа Свет

„ЂОРЂЕ НАС ЈЕ ПОСАЛО КУЋИ…“ Потресна исповест супруге убијеног Србина у Јоханезбургу, ове речи посебно стварају језу у костима

Безбедност му била угрожена након "растанка" са Чехом Крејчирем, наводно, утицајним босом

ДРАМА У НОВОМ САДУ: Ножем насрнуо на таксисту узвикујући Алаху акбар? Носио је панцир, а онда се појавила ИНТЕРВЕНТНА! ЕВО ШТА КАЖУ ОЧЕВИЦИ

Србин Ђорђе Михаљевић (43), убијен у Јоханесбургу у понедељак по подне у свом „поршеу“, био је жива мета последњих година. Само је било питање времена када ће бити ликвидиран. Он је то знао и зато је породицу послао у Европу.

Његова безбедност је угрожена од „растанка“ са Чехом Радованом Крејчиром, наводно, једним од најважнијих криминалних вођа у том делу света.

ОГЛАСИО СЕ И КОЛИНА! Ево шта најбољи судија свих времена каже о СПОРНОМ ГОЛУ Звезде!

Ове тврдње изнео је истражитељ Пол О’Саливен, у разговору са јужноафричким медијима, након ликвидације Михаљевића, који је изрешетан док се враћао кући са ручка. Две непознате особе на мотору, пришле су његовом „поршеу“ док је стајао на семафору и припуцали су док је седео за воланом. Покушао је да побегне, успео је да покрене аутомобил, али подлегао је повредама после 100 метара. Полиција трага за починиоцима, али О’Саливен сумња да ће они икад бити пронађени.

Овај истражитељ оцењује убиство Михаљевића као још једно у низу ликвидација које су последњих месеци претворили Јоханесбург у поприште обрачуна криминалаца из источне Европе.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ДЕЧАКА (13) СИЛОВАНОГ У КЛАДОВУ: Ставио ми је сломљену флашу под грло и запретио да ће ме УБИТИ ако некоме кажем… СИЛОВАО МЕ ЈЕ ГДЕ ЈЕ СТИГАО

Foto: Instagram

– Михаљевић је држао залагаоницу и 20 месара у Јоханесбургу, а био је ожењен некадашњом мис Бугарске – каже извор.

Његова супруга Наталија Гуркова предосетила је убиство мужа.

„ОТИШЛА ЈЕ НАСМЕЈАНА, У НОВИМ ПАТИКАМА“ Отац мале Исидоре из Ниша, коју је прегазио аутомобил без возача, има срцепарајућу поруку за све родитеље

– Ђорђе и Наталија су у браку више од 10 година. Њихово двоје деце живе на релацији Бугарска- Црна Гора- Медитеран- Јужноафричка Република. Последњих година породица је углавном живела на Балкану. Наталија се жалила супругу да се не осећа сигурно у Африци и инсистирала је да се врате у Бугарску. Брачни пар се последњи пут видео на Наталијином рођендану пре неколико дана, а она је трагичну вест примила док је била у Софији на Недељи моде – наводи бугарски портал „новини.бг“.

Отац Ђорђа Михаљевића је, како сазнајемо, убијен приликом пљачке. Разбојници су га напали на путу док је возио. Изгурали су га са коловоза, отели му телефон и новац и нанели му, како се испоставило, смртоносне повреде.

Према писању јужноафричких портала, историја сукоба Михаљевића и чешког боса Крејчира сеже неколико година уназад. Обојица су се наводно бавили куповином златног накита и дијаманата који долазе из нелегалних токова.

(ВИДЕО) ОВО СУ ПУТИНОВЕ УБОЈИТЕ ЗВЕРИ: Оружје будућности у руској војсци положило све тестове у Сирији

– Плаћали су их по цени 20 процената нижој од реалне, а потом су претапали, преправљали, растављали на комаде које су даље користили у изради – наводе тамошњи новинари.

О’Саливен, ипак, сумња да је Крејчир имао икакве везе са овим убиством, наводећи да је врхунац њиховог неслагања уследио 2013, када је Михаљевић наводно сведочио против Чеха.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БРИТАНЦИ: Осумњичени за тровање Скрипаљевих су руски пуковници! ЗАХАРОВА: Нова лаж, објасните шта се заиста десило

Дачић: Бламажа Приштине у УН, све што раде је брука!

Нетанијаху: Обарање „иљушина“ могло би имати озбиљније последице

Telegraf.rs/ Novosti

Оставите коментар