Foto-ilustracija: pixabay.com. profimedia
Србија Хроника

Потресна исповест мајке чија је ћерка убијена у вагону: Ивана је побегла од куће због љубави, па завршила гола и мртва

- Ивана је од десетог месеца живота боловала од епилепсије. Два месеца пре убиства, доживела је саобраћајну несрећу, у којој је повредила главу. Од тада јој се здравствено стање погоршало, стално се жалила на несносну главобољу.

НОРВЕШКА: Косово је држава, Русија непријатељ, Србија је у сваком случају на губитку

Живадинка Вучетић, мајка Иване Вучетић (37), која је у априлу 2017. зверски убијена у напуштеном вагону на Железничкој станици у Београду, јуче је пред Вишим судом у Београду открила потресне детаље из ћеркиног живота.

Живадинка је најпре рекла да се придружује кривичном гоњењу Давида Николића (22), који је оптужен да је у ноћи између 29. и 30. априла прошле године усмртио Ивану ударцима дрвеним коцем у главу.

– Не познајем оптуженог. Ивана га ми га никада није помињала. Ако је он урадио то за шта се терети, нека одговара по закону. Мени мој бол нико не може да надокнади – рекла је несрећна жена.

Она је јуче пред судом изјавила да нема непосредна сазнања о самом злочину, али је испричала да је њена ћерка 12 дана пре убиства отишла од куће јер је желела да нађе дечка и да се уда.

– Ивана је од десетог месеца живота боловала од епилепсије. Два месеца пре убиства, доживела је саобраћајну несрећу, у којој је повредила главу. Од тада јој се здравствено стање погоршало, стално се жалила на несносну главобољу. Водила сам је по лекарима, код неуропсихијатра, психолога, али нико није могао да нам помогне – почела је Живадинка тужну исповест.

БИЋЕ ПАПРЕНОГ УДАРАЊА ПО ЏЕПУ: Возачи, ово су нове измене Закона о безбедности саобраћаја! Ево колико ће вас сада коштати прекршаји!

Foto-ilustracija: pixabay.com

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ПАО ГРАЂЕВИНСКИ ИНСПЕКТОР ЗБОГ ПРИМАЊА МИТА: Узимао све по 500 ЕВРА! Изашао с ручка из кафане па му на улици тутнула у руке свежањ новчаница!

Неутешна мајка је рекла да је једном успела да врати ћерку кући после бекства на Железничку станицу, али да је Ивана отишла и други пут и да се тада није вратила.

– Први пут када је отишла, полиција ми је довела Ивану, али је она остала код куће само два дана и опет је отишла. Молила сам је да не иде, јер је била у лошем здравственом стању, пошто неко време није ни пила лекове. Рекла ми је да не плачем и да она мора да иде. Рекла ми је да је на Железничкој станици нашла неког дечка, који јој је обећао да ће се оженити њоме и хтела је да иде код њега. Ма ко зна да шта је било у њеној глави? Она је свашта преживела, а ти људи су искористили њену болест и наивност – посведочила је Живадинка и додала да је целог живота стрепела за Ивану, али да је њој на крају досадило да јој висе над главом.

„БИЛИ СУ БРУТАЛНИ, ЖЕЛЕО САМ ДА МЕ УБИЈУ“ Све језиве отмице познатих бизнисмена суровог ЗЕМУНСКОГ КЛАНА

Живадинка је понављала пред судом да други пут није успела да врати Ивану кући.

– Звала сам и полицију и Хитну помоћ. Међутим, рекли су ми да је она пунолетна и да немам право да је задржавам. Онда сам сама лутала по Железничкој станици, али је нисам нашла. У те вагоне нисам смела да улазим. Касније су дошли из полиције и саопштили ми да је моја ћерка убијена, а потом сам и у медијима видела вест – рекла је Живадинка.

ПРИЧА О КОЈОЈ ПРИЧА СРБИЈА: Ко је уствари Милан Јевђић – ФОЛИРАНТ ИЛИ МУЧЕНИК?

Foto-ilustracija: pixabay.com

Подсетимо, Ивана Вучетић нађена је мртва и гола од појаса надоле у напуштеном вагону. Поред њеног тела поллиција је пронашла дрвени колац којим је убијена. Недељу дана касније, ухапшен је осумњичени Давид Николић, који је на почетку сушења негирао злочин.

Николић је рекао да је Ивану упознао на Железничкој станици, да су били у вези три дана и да су имали односе, на које је она пристала.

– Ивану сам упознао четири-пет дана пре њеног убиства. Затекао сам је голу у вагону са два мигранта. Мене су тада напали мигранти и ја сам нашао дрвену мотку, коју сам сакрио испод седишта у вагону. Ту мотку нисам више вадио одатле. Мотку сам видео тек када сам дошао у вагон и затекао мртву Ивану, скроз крваве главе. Мотка је била поред ње – рекао је Николић, а судија је рекао да у његовим изјавама пред тужиоцем и на главном претресу има извесних разлика.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДВЕРИ ТРАЖЕ ХИТНО ХАПШЕЊЕ: Зашто је Угљанин још увек на слободи?

СУТРА JE 12 ГОДИНА ОД СМРТИ МИЛОШЕВИЋА: Сахрањен је без опела и почасти, а оно што је рекао полицајцу који га је хапсио и данас се препричава

Вулин: Улагање у Војску – улагање у стандард свих грађана

Украјина добила статус „земље-кандидата“ у НАТО-у

Извор: Telegraf.rs/Alo

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri