Регион

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ БОРИСА НОВКОВИЋА КОЈИ СЕ 8 ГОДИНА БОРИ СА БОЛЕСНИМ СИНОМ: За све ЛОШЕ, ДОБРО, БОЛНО постоји неки разлог… Учимо о нама самима кроз тешке ситуације

Певач Борис Новковић и његова бивша супруга Луција већ осам година се боре са здравственим проблемом сина Ное, а певач каже да је најдрагоценије време оно које је проводи са децом.

Борис Новковић је тек пре неколико месеци открио да његов син Ноа, којег је добио из брака са Луцијом, болује од аутизма. Он је у јавности изнео причу како се бори са сином које је дете са специјалним потребама, што је помогло многим људима. Борису веома значи што је инспирисао људе да се боре и даље.

ВОЈСКА РАДИЛА ДРУГУ ОБДУКЦИЈУ: Форензичарима нелогична прича да се Бојана убила

„Значи ми пуно. Ја то гледам кроз две призме. Једна призма је свако има избор да живи живот како живи. Родитељство је мени света ствар, кад је родитељство у питању ја сам ту врло стрејт“, рекао је Борис.

Он је због синовљеве болести запоставио каријеру, али то му уопште није представљало проблем. Њему је најбитније да се малишан осећа добро и да не осети да му нешто фали у животу.

ВОЗАЧИ, ПАПРЕНЕ КАЗНЕ ОД ДАНАС СТИЖУ ПОШТОМ: Полиција кажњава све који макар и за један километар прекораче дозвољених 120 на сат! Скупо ћете платити за ДИВЉАЊЕ

„То ми није тешко падало, чак је и било добро паузирати мало у каријери. Најдрагоценије ми је да проводим време са њим, и најдрагоценије ми је да имам фантастичан однос са својом децом. То не може ништа заменити у животу“, искрен је Новковић и открио колико га је ова животна ситуација ојачала.

„Све те ојача као човека! Све што је прошло кроз мене као искуство било лоше, било добро, болно.. за све што се дешава постоји неки разлог. Нисмо ми на овом свету да би смо били доктори, музичари, архитекте, овде смо да учимо о нама самима кроз овакве тешке ситуације“, каже Новковић.

ОВО СУ СРПСКИ ХАКЕРИ ЗБОГ КОЈИХ ЈЕ ДРХТАЛО ПОЛА ЕВРОПЕ: Два клинца из Прокупља и Руме водила нападе на сајтове у целом свету

Познате личности својим саветима често помажу другим људима са сличним проблемима, а Борис разговара и са другим родитељима чија деца имају аутизам.

„Размењивао сам савете са многим родитељима који се суочавају са истим проблемом. Још је на овим просторима табу тема када је аутизам у питању, али на сву срећу ствари иду набоље“.

(ВИДЕО) РУСИ БРУТАЛНО ПОКЛОПИЛИ ЗАПАДНЕ СИЛЕ: Ово су необориви докази да је акција у Сирији била ПОТПУНИ ПРОМАШАЈ!

Подсетимо, Борис је тек недавно открио у јавности да његов син Ноа болује од аутизма. Он је тада био револтиран написима да је након развода од Инес после само осам месеци брака нашао нову девојку, и јавности је открио да његов живот не чине само жене, провод и алкохол, већ много већи проблеми. Иако се није знало, он је после осам година открио да је његов други син, којег је добио са бившом супругом Луцијом, дете са специјалним потребама.

УЗНЕМИРУЈУЋИ ПОЗИВ БИВШЕ ДЕВОЈКЕ ЛУКЕ ЛАЗУКИЋА: Речи које су уплашиле сестру Наташе Беквалац – одмах јој ПРЕНЕЛА СВЕ

„О томе не желим да разговарам, али то је мој приоритет у животу, да бринем о детету, као и осталој својој деци. Што нико не зна, једноставно не причам о приватним стварима. Изнео сам у јавност чињеницу да се бринем о породици, а да ме погађају ствари када неко износи лажи о мени. У једном тренутку сам један део своје каријере прекинуо управо због здравствених проблема мог детета, боримо се сви заједно и дајемо све од себе да Ноа буде добро. Али сада не желим много о томе да полемишем. Морате да ме разумете „,рекао је пре неколико месеци Борис.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

„ПРИСТУП СРБИЈЕ ИРИТАНТАН“: Протестне ноте Париза, „муте“ и Британци

„Ако не Медведев, онда ко?“ — Русија ускоро добија новог премијера

КОНТРАМЕРА ЗБОГ ВУЛИНА: Стоп хрватском министру одбране?

ЛУДИЛО У БЕОГРАДУ! ДЕВОЈКА ПОКУШАЛА ДА СЕ УБИЈЕ КОЛИМА: Нагутала се лекова, села у БМW, а затим се ЗАКУЦАЛА У ТРЖНИ ЦЕНТАР КОД „ЗМАЈА“!

Извор: Блиц/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue