Помоћник Градоначелника
Србија Хроника

ПОТРАГА ЗА НАПАДАЧЕМ: Пуцано на помоћника градоначелника Пожаревца

На службени аутомобил у коме су били помоћник градоначелника Пожаревца и потпредседник ГО СНС, Драган Костић и сувозач пуцано је у суботу увече. Том приликом нико до путника није повређен.

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ: НАТО упутио најопаснију поруку Србима још од бомбардовања

ПОЖАРЕВАЦ – У ноћи субота на недељу пуцано је на возило у коме су се налазили помоћник градоначелника Пожаревца и потпредседник ГО СНС, Драган Костић и његов пријатељ. Том приликом нико до путника није повређен.
Овај напад догодио се у Ратарској улици у Пожаревцу, када се Костић службеним аутом Градске управе, марке “шкода фабија”, враћао са светковине у Касидолу. Он је на тој прослави, као помоћник градоначелника, од руководства Месне заједнице преузео признање и захвалницу граду, због ангажовања у прослави сеоске манифестације.

(ВИДЕО) ДОЛАЗИ НЕПОБЕДИВА ЕПИДЕМИЈА: Научници у шоку, нову пошаст назвали БОЛЕСТ ИКС

-Овај напад из непознате врсте оружја, десио се при повратку са прославе, када је Костић кренуо аутом у МЗ Бурјан, где се налази кућа његовог друга, који је седео на месту сувозача. Кад су стигли у близини његове куће, зачуо се прасак, налик на пуцањ петарде, а одмах затим уследила је и ломљава стакла – сазнајемо из извора блиског истрази.

(ДОКУМЕНТ) НАТО ПУШТА МИЛА НИЗ ВОДУ И СУДИ МУ ЗА КОРУПЦИЈУ! Ево кога доводе на власт у ЦГ уместо њега
Након пуцња, Костић је одмах зауставио ауто, а потом назвао полицију, која је обавила увиђај. Мотив овог напада утврдиће се након откривања нападача, за којим се интензивно трага.

ПОГЛЕДАЈТЕ шта је познати српски фудбалер поручио Србима са Косова и Метохије!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Запаљена џамија у Немачкој, нема повређених

ТЕШКА ТУГА ВЕЛИКОГ ГЛУМЦА Остао сироче одбачено од свих, глумачка звезда постао игром случаја!

ШУТАНОВАЦ ДАО ОСТАВКУ! Одлазим са места председника ДС!

(ФОТО) ВЕЛИКИ ПОЖАР НА ЛАБУДОВОМ БРДУ: Гори у близини новог дома здравља, густ дим надвио се изнад тог дела града!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШПРИНЦЕЗА НЕМАЊИЋА НЕОБИЧНОГ ИМЕНА И МИСТЕРИОЗНЕ СУДБИНЕ: Нико се у историји Србије ни пре ни после НИЈЕ ЗВАО КАО ОНА!:

(ВИДЕО) АРКАН ЈЕ У ЊЕГА ГЛЕДАО КО У БОГА: Хармоникаш у животној исповести открио све о Цециним почецима! А ево како га је Ражнатовић китио парама на свадби!

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
18°
Thu