Printscreen Twitter/@mara_jovicic
Политика Србија

ПОТПУНО РАСУЛО У ДОСТА ЈЕ БИЛО! Радуловић изгубио посланичку групу! Павловић превео све на своју страну, осим одлучне Бранке: ОСТАЈЕМ УЗ САШУ ДО ПОСЛЕДЊЕ КАПИ КРВИ!

Посланици који су последњих неколико дана напустили покрет Доста је било (ДЈБ) и посланички клуб оформили су данас у Скупштини Србије нову посланичку групу "Политика мора бити другачија". У новој посланичкој групи је још актуелни председник ДЈБ Бранислав Михајловић.

ДАРКО ОД ЛЕКАРА ТРАЖИО ДРОГУ: Лазић упао у кризу, хирург открио детаље интервенције

Посланичку групу чине и Душан Павловић, Јасмина Николић, Ратко Јанков и Ана Стевановић. За председника посланичке групе је одређен Павловић, а његова заменица је Стевановић. Ово је друга посланичка група коју чине бивши посланици ДЈБ. Изласком ових посланика из посланичког клуба покрет ДЈБ и Саша Радуловић је остао без довољног броја посланика потребних за опстанак посланичког клуба ДЈБ на чијем је челу био. Уз њега је остала још само посланица Бранка Стаменковић.

МАЈКА БРАНКА ДОЈУРИЛА У БОЛНИЦУ ДА ВИДИ СИНА: Чекамо лекаре! Дарка још нисмо видели! ОЧАЈНА! ПОЛУЖИВИ ОД БРИГЕ

МАТИЈА НАМАГАРЧИО МИЛА! Бећковић ће упркос забрани говорити на прослави у Будви!

Посланичка група је почела да се осипа 2016. године после избора за председника Србије, када су је напустила три посланика и остала да делују у парламенту самостално. Потом после београдских избора ове године, ДЈБ је напустило пет посланика који су остали да делују у парламенту и формирали Покрет центра. Посланик Милош Бошковић је вратио мандат тада и уместо њега је у парламент ушла Нада Костић, која наступа у скупштини самостално.

ОНО ШТО ЈЕ ВИДЕО ВИШЕ НИЈЕ МОГАО ДА НОСИ НА ДУШИ: Мустафа проговорио о Албанки која је измасакрирала српског дечака

До најновијег раскола у покрету ДЈБ је дошло пошто је Павловић одлучио да иступи из ДЈБ. Он је ту одлуку донео јер је, како је навео, ДЈБ напустио свој идеолошки профил и померио се превише удесно.

И СРБИ СУ У ОПАСНОСТИ! Баба Ванга је предвидела успон Путина и погибију стотина хиљада људи, а од једног њеног пророчанства јежи се кожа!

ЛЕГЕНДА О ВАМПИРУ ИЗ КИСЕЉЕВА: Дабогда те Пера посетио! Убио десетине људи и то после сопствене смрти!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРОНАЂЕН СПАС ОД РАКА?! Научници открили код за самоуништење! У нашем организму постоји већ 800 МИЛИОНА ГОДИНА!

РАЗОРИЛИ СТЕ МИ СРБИЈУ! Порука Немање Матића изазвала тектонске потресе на Острву! ЕВО ШТА ЈЕ СРБИН ПОРУЧИО ЕНГЛЕЗИМА

Гину деца: Америчка коалиција забрањеним гранатама засула Сирију

ЗНАТЕ ЛИ КО ЈЕ БИЛА ДРАГА ЉОЧИЋ? На данашњи дан умрла је 1. жена лекар у Србији! Учествовала у 4 рата, са војском прешла Албанију, а када чујете какву је НЕПРАВДУ доживела, никада је нећете заборавити

Дачић о новој акцији Приштине: Доживеће дебакл

Рат се наставља: Црногорци из лектире избацили дела Десанке Максимовић, Алексе Шантића, Бранка Ћопића…

(ФОТО) У БОЛНИЦИ САМ ТРАЖИЛА СНАГУ КОЈУ САМ ПРЕНЕЛА ДАРКУ! ЗНАМ ДА МУ ЈЕ ПОМОГЛО! Огласила се Ана Севић и послала поруку која ће вас РАСПЛАКАТИ: Све сам урадила за оца мога детета што је у МОЈОЈ МОЋИ

Курир/Бета

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
31°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat