Фото: МУП
Србија Хроника

Поштом слали дрогу, наркотици откривени у 12 пошиљака

Управа царина саопштила је да су на царинској испостави Пошта Нови Сад цариници приликом контроле у чак 12 пошиљака открили мање количине различитих наркотика.

У пошиљкама пристиглим из Холандије, Шпаније и Велике Британије пронађено је нешто више од 30 грама различитих опијата, пише у саопштењу.

У три пошиљке из Холандије пронађено је око девет грама хероина, а биле су декларисане као писма намењена примаоцима у Тителу и Новом Саду.

Примаоцима у Новом Саду и Бачкој Паланци биле су намењене три пошиљке из Велике Британије и Холандије, у којима су пронађене кесице са дрогом кристал мет, укупне тежине око седам грама.

Нешто више од шест грама кокаина пронађено је у две пошиљке из Велике Британије и Холандије, адресиране на примаоце у Бачкој Тополи и Новом Саду.

Око девет грама марихуане и семенки овог наркотика откривено је у четири пошиљке из Шпаније и Холандије, намењене примаоцима у Челареву, Суботици и Новом Саду.

Све пошиљке су предате у даљу надлежност Одсеку за сузбијање кријумчарења наркотика ПУ Нови Сад.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШОЈГУ УПОЗОРИО ЗАПАД: Схватите, премештање терориста неће трајати довека

Црногорци преписивали од Хрвата програм образовања чак и за „матерњи језик“

Ужас о коме се ћутало ПУНА ТРИ МЕСЕЦА: Малолетници брутално претукли фудбалера, бацили га у Саву, па му украли ауто и новац

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri