Друштво Србија

ПОСЛЕДЊИ ДАНИ НЕБОЈШЕ ГЛОГОВЦА: Шетао је Калемегданом, а ћерка је била центар његовог света!

Здрав човек има хиљаду жеља, а болестан само једну. Тако је било и са глумцем Небојшом Глоговцем, који је чинио све што је могао да победи тешку болест.

Дане пред смрт провео је уз породицу обављајући свакодневне активности као да нема дијагнозу тешке болести.

ЗБОГ ЊЕ ЈЕ ПРОМЕНИО ЖИВОТ: Љубавна прича Милице и Небојше Глоговца

На његовом лицу нико није могао да примети да га то разара.

– Небојша је последње дане провео потпуно нормално, штавише, да информација о његовом здравственом стању није стигла у медије нико не би ни наслутио да је болестан. На његовом лицу, у његовом покрету и благом осмеху то се није дало приметити. Након што се вратио са лечења из Немачке био је уверен да ће све ићи својим током и да је на корак до оздрављења, а онда су се резултати погоршали. И даље је гајио наду – каже Небојшин пријатељ.

(ВИДЕО) СВИ ЋЕМО МИ ТАМО, ТО ЈЕ САМО ПУТОВАЊЕ: Ово је песма коју је Глоговац отпевао, а у њу је стала сва љубав овог света!

Последње дане проводио је на Дорћолу, где је и живео са женом и ћерком. Свакодневно је шетао са ћеркицом Сунчицом и угађао јој. Она је била његова сламка спаса за коју се хватао као највећи разлог због којег мора да се бори.

– Свакога дана и вечери шетао је са њом старим делом Дорћола и Калемегданом. Играли су се нон-стоп. Чак и ако је испијао кафу са пријатељима у оближњем кафићу, водио ју је са собом. Смејао се свакој њеној новој изговореној речи. Ако је тражила пажњу све је остављао и одлазио да са њом шета, игра се у парку или седи на поду. Била је центар његовог света – кажу комшије преминулог глумца.

ПРОКЛЕТИ 9. ФЕБРУАР! Небојша Глоговац је ЧЕТВРТА ПОЗНАТА ЛИЧНОСТ која је у последњих 10 година ПРЕМИНУЛА ОВОГ ДАТУМА!

Глоговац је отац и већ одраслих синова Милоша (17) и Гаврила (20), из првог брака са Мином Глоговац.

 

Кажу да је знао да одлута мислима док пије јутарњу кафу али речима своје страхове није исказивао. Ишао је у продавницу, одлазио и долазио из стана, као и месецима пре тога. Своју бол носио је достојанствено, тако је и отишао.

РЕКЛАМА
Заветници у Лазаревцу: Незапосленост је највећи проблем!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НЕБОЈШУ СУ СВИ ВОЛЕЛИ! Поред огромног глумачког талента био је један сасвим обичан ЧОВЕК ДОСТУПАН СВИМА!

ПАКЛЕНИ ПЛАН: НАСА ерупцијама вулкана жели да охлади Земљу – Шта то значи?

(ФОТО) ФОТОГРАФИЈА СА ИВИЦЕ СВЕМИРА КРИЈЕ ЈЕЗИВУ ТАЈНУ? Интернет преплавиле приче како је милијардер прикрио савршен ЗЛОЧИН

Извор: Информер.рс/Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
9°
22°
Mon
17°
Tue
23°
Wed
25°
Thu