Printscreen
Друштво Србија

ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА МИКЕ АНТИЋА: Није могао да говори, али је комшији послао цедуљу у ноћи када је умро и у 3 реченице СВЕ РЕКАО

Мирослав Мика Антић отишао је са овога света 32 годину, али је остао бесмртан. И данас живе његови стихови, песме и приче о уметнику који је стварао баш тако као што је и живео - аутентично и непоновљиво.

(ВИДЕО) ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ СЕ РАСПЛАКАЛА УЖИВО У ЈУТАРЊЕМ: Није могла да заустави сузе, па напустила емисију, а ви ћете се ЦЕПАТИ од смеха кад чујете зашто

Мирослав Мика Антић отишао је са овога света 32 годину, али је остао бесмртан. И данас живе његови стихови, песме и приче о уметнику који је стварао баш тако као што је и живео – аутентично и непоновљиво.

БИВШИ МУЖ ГАСИО ЦИГАРЕТЕ ПО ЊОЈ: Ивана га је ТУЖИЛА, а ПРЕСУДА која је сад донесена ће ШОКИРАТИ многе

Мирослав Антић, велики српски песник, умро је у јуну 1986. године након дуже болести. У том тренутку већ је био оболео од рака вилице и хирурзи су му одстранили део језика.

ВАТРЕНИ ОБРАЧУН НА ЖАРКОВУ: Убијен мушкарац у Трговачкој улици

Чињеницу да више не може да говори песник је тешко поднео. Много је пио и, скоро фанатично, сликао. Мора да је знао да му се земаљски живот ближи крају јер се побринуо да га уреди и заврши своје послове на овом свету.

Исте ноћи када је умро, у руке Дуде из комшилука стигло је писмо писано Микиним уредним рукописом. Последња жеља песника била је само једна – да га поштеде сувишних конвенција.

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ БОМБАШ (24) ИЗ ТЕКСАСА: Терорисао цео град 2 недеље, а комшије га описују као финог дечка

„Кад ме буду износили, нека прочитају ‘Бесмртну песму’. А кад ме покопају, нека Јаника Балаж или Тугомир одсвира Пиро манге коркоро. Нико не сме да ми држи говор“, писало је.

Printscreen

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ГОЛИМ РУКАМА ЗАДАВИЛА УЉЕЗА У КОКОШИЊЦУ: Бака Лепосава одушевила је целу Србију!

ЦРКВА ХЕВИ МЕТАЛА И СВЕМИРСКИХ ЉУДИ! Ово су најбизарније религије на свету!

(ВИДЕО) РУСИЈА ОПТУЖУЈЕ: Британија има лабораторије у којима тестира хемијско оружје, а научник који зна формулу новичока ради за САД

Поп и вероучитељ иду кући чим добију наногице

МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ ПРОТИВ БЕЛЕ КУГЕ! Ево како је Вулин подржао Вучића у борби за рађање

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
18°
Thu