Printscreen
Америка Свет

ПОСЛЕДИЦЕ НАПАДА АМЕРИЧКЕ КОАЛИЦИЈЕ НА СИРИЈУ ПО ЕВРОПУ: Нови хаос изазваће нови талас миграција према Европи

(ФОТО) ГАЊАЋУ ВАС ДО ПАКЛА И НАЗАД! Порука очајне мајке шокирала Србију: Дете ми је настрадало због хулигана!

Напад на Сирију показао је да су западни моћници још једном показали да немају никакав респект према међународном праву и преузели акцију након неколико објава на друштвеним мрежама, о наводном нападу хемијским оружјем што је као једини извор информација потврдио и амерички министар одбране, видели смо да ЕУ ипак нема заједничку спољњу политику што оправдано доводи у сумњу могућност формирања неке врсте Европске војске или организације која би се старала о колективној безбедности Европе, наводи експерт за безбедност Илија Животић.

ВЕЛИКА АКЦИЈА КОНТРОЛЕ САОБРАЋАЈА ОД ПОНЕДЕЉКА! Полицајци ће посебно обраћати пажњу НА ЈЕДНУ СТВАР!

– Напади на земљу којој је сада потребна подршка у обнови инфраструктуре након слома терористичке творевине тзв. Исламска држава могу бити покретач новог таласа миграција према Европским земљама. У том случају неминовно је да се међу мигрантима поново нађу терористии, да се коришћењем њихових рута у Европу пребаци део оружја и опреме и да управо Француска и Велика Британија буду поприште нових напада терориста, сматра Животић.

СРБИЈА УЗ СИРИЈУ: Заветници уручили писмо подршке Амбасади Сирије у Београду!

Он поставља питање да ли су контрола територије преко које би требало да иду гасоводи и нафтоводи из Катара према Европи, и долари који са тиме долазе, вредно изазивању ризика од терористичких напада и угрожавања начина живота у Европи.

– Број погинулих у Француској у терористичким нападима од 2015. године је близу 300, а само прошле године спречено је 20 опасних напада. Та тенденција се неће смањити свргавањем Асада.

ЛАЗАНСКИ: Зашто је Русија тако хладнокрвна и смирена по питању Сирије?

Мислим да Француска показује зубе на погрешном месту, она пре свега треба да поврати контролу над неколико десетина четврти Париса, Марсеја , Лиона где годинама снаге реда немају приступ, где се врши радикализација и стварају нове групе екстремиста, каже Животић.

(ВИДЕО) ХАОС У АМЕРИЦИ, ИМА И МРТВИХ Трамп јуче гађао Сирију, а већ данас му се небо свети!

На крају поставља се питање да ли је сукоб у Сирији сукоб народа, религија, добра и зла, или сукоб елита око ресурса и територија где су и Асад и радикални ислмисти само играчи са ограниченим мандатом и маневрима, закључује он.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ЈЕЖИЛИ СЕ ЉУДИ – ПОТРЕСНА СЛИКА НА СКУПУ ПОДРШКЕ СИРИЈИ!

РАЗБОЈНИЦИ, ПЉАЧКАШИ И УБИЦЕ Још од 1560. Албанци протерају Србе, а клали су нас због задовољства и фанатизма

Демократски фронт: Хапсе нам активисте док спречавају малверзације

Додик поново игнорисао америчку амбасадорку

АМЕРИКА НЕ ИДЕ ИЗ СИРИЈЕ ДОК НЕ ИСПУНИ ТРИ ЦИЉА: Амбасадорка САД при УН отворила карте

Захарова: Америка изгубила везу са реалношћу

Извор: Курир

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon