Друштво Србија

ПОСЛЕ ИЗЈАВЕ О ТРУДНИЦАМА: Службеници Милени Антић прети смањење плате

Како је "Новостима" незванично речено у овом Министарству, Милени Антић Јанић би највероватније могла бити умањена плата у наредна три месеца.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ПРАВЕ НОВИ ОВК Шиптари наоружани до зуба спремају се да крену у покољ Срба, ево шта ће покушати да освоје

На који начин ће бити санкционисана Милена Антић Јанић, начелница Одсека за послове у области популационе политике и финансијске подршке породици при Министарству за рад, у среду нико од надлежних није имао званичан одговор.

ШЕШЕЉ БРУТАЛНО ПО ЕСТРАДНОМ МЕНАЏЕРУ: Саша Мирковић је ЧОВЕКОЛИКИ МАЈМУН!

Министар Зоран Ђорђевић је после бурне реакције јавности на њену изјаву да су „послодавцима жене потребне да раде, а не да иду на боловање“, експресно реаговао и најавио да ће она због ових речи изговорених на националној телевизији морати да сноси последице. Међутим, о каквој казни је реч и да ли ће је уопште бити, одлучиће дисциплинска комисија.

(ВИДЕО) СТРАВИЧАН ПОЖАР У НОВОМ САДУ, ВАТРА ГУТА СВЕ: Чула се и експлозија око поноћи, гори хала у Приморској улици

Како је „Новостима“ незванично речено у овом Министарству, Милени Антић Јанић би највероватније могла бити умањена плата у наредна три месеца, а у најгорем случају може бити смењена са места начелника Одсека. Приликом предузимања мера комисија, која одлучује, води рачуна и о досадашњем раду запосленог и узима у обзир све позитивне и негативне стране из претходног периода.

ИНЦЕСТ САГА ИЗ МРЧАЈЕВАЦА СЕ НАСТАВЉА: Полиција евакуисала стрица и његову братаницу! Разјарени мештани стражаре испред куће! РАСПОП ЗАХТЕВА ПРЕГЛЕД ГИНЕКОЛОГА

Милена Антић Јанић је дуги низ година службеница Министарства за рад и важи за врсног стручњака у области популационе политике. На месту начелника је последњих пет година и учествовала је у изради Закона о финансијској подршци породици са децом.

УБИЛА САМ МОГ СЛОБУ, СМРСКАЛА САМ МУ ГЛАВУ СЕКИРОМ! Језиви детаљи драме код Шапца! Несрећни човек годинама спавао са ножем под јастуком!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

У Србију стиже Путинов човек од поверења

МАСАКР У КАЛИФОРНИЈИ: Убио четворо људи, па себе!

ШПАНСКА МИСИЦА ПУШТЕНА НА КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ: У стравичној експлозији у Земуну умало остала без ногу, а сада каже – благословена сам и поново рођена!

ВУЛИН: „Велика Албанија“ претња целом Балкану и она мора бити заустављена на Косову и Метохији

ДЕВОЈЧИЦА СЕ ЗАЉУБИЛА У СВОГ „СИЛОВАТЕЉА“?! Шокантни детаљи наводног злостављања код Кладова!

Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
23°
Sat