printscreen novi list.hr
Регион

ПОСЛЕ 14 ГОДИНА РЕШЕНО МИСТЕРИОЗНО УБИСТВО СОБАРИЦЕ: Славицу Данкић рукама задавио њен партнер коме се од тада губи траг!

После 14 година разрешена је мистерија убиства Славице Данкић (48) собарице и сезонске раднице у хотелу у Башки на отоку Крку.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ШИПТАРИМА УПУТИО МОЋНУ ПОРУКУ: Ако Албанци крену на север, нека знају – СРПСКА АРМИЈА ЈЕ НАЈМОЋНИЈА!

Њено беживотно тело пронађено је у априлу 2004. године у близини потока Вела Рика.

ТАЧИЈЕВ ПЛАН: Уклонити руски вето

Полиција је од почетка сумњала да је Славонку, родом из села код Ђакова, убио њен тадашњи партнер Алајдин Краснићи, сада 53-годишњак, родом из Призрена и одмах после злочина поднела кривичну пријаву.

КОШАРКАШ АНДРЕЈ (25) СКОЧИО СА ЗГРАДЕ ЗБОГ КОЦКАРСКИХ ДУГОВА?! Пред смрт рекао: ЗАТВОРИТЕ ИХ СВЕ! Његов последњи статус на ФБ је ЈЕЗИВ!

Утврђено је да је несрећна жена задављена рукама. Међутим тек пролетос је ДНК вештачење потврдило да трагови нађени на месту злочина и апартману који је користио припадају управо Краснићију.

Професор (62) студенткињи (20) из Крагујевца слао скандалозне поруке, његово објашњење је шокирало је Србију!

Ријечко Жупанијско државно тужилаштво ових дана је подигло оптужницу против Краснићија, који је у бекству још од убиствa и даље недоступан хрватској полицији и правосуђу. Тужилаштво је предложило да му се суди у одсуству.

У ОВОМ ГРАДУ У СРБИЈИ 900 ЕВРА ЈЕ ПРОСЕЧНА БРУТО ПЛАТА, А ФАЛИ ИМ 60 РАДНИКА Директор Миленко: Кад смо кандидате звали да сутра ујутру у 6 дођу на посао, већина рекла да им је рано да устану?!

ОВАКО СУ УСТАШЕ КЛАЛЕ СРБЕ: Газили смо по живој и мртвој деци, а онда су узели бебу и ударили је о зид… Није се више померила

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Прва реакција Кремља: Шта је Путин рекао Тачију

МАТИЈА БЕЋКОВИЋ УЗВРАЋА: Данас у Србији живи више Црногораца него у Црној Гори!

Америка даје последњу шансу Кини, иначе — „хладни рат“

Договор Москве и Токија може да истисне Америку са Далеког истока

ТРАМПА ИЗНЕРВИРАО ПУТ У ПАРИЗ! БЕС ИСКАЛИО НА ТЕРЕЗИ МЕЈ: Британској премијерки из авиона преко телефона рекао СВАШТА!

Курир/Нови лист

Оставите коментар