Влада Србије (Фото: Јутјуб)
Друштво Србија

ПОСЛАНИЦИМА ВЕЋЕ ПЛАТЕ У 2018: Ево за колико ће им се повећати зараде!

Административни одбор усвојио је данас одлуку о повећању плата за пет одсто за посланике, именована лица у служби у Скупштини Србије, председника Републике, те запослене у служби председника Републике.

ВРЕМЕ РАДИ ЗА СРБИЈУ: Приштински сепаратисти суочени са све очигледнијим пропадањем пројекта лажне косовске државе!

Председник тог одбора Александар Мартиновић каже да је по Закону о буџетском систему прописано да ће се у 2018. години повећати плате код корисника буџетских средстава, укључујући поменуте, за пет одсто.

Висина основице за председника и посланике је 8.338,68 динара са припадајућим порезима и доприносима за обавезно социјално осигурање, а службеницима 2.835,44 динара.

(ФОТО) СРАМАН ОГЛАС СРПСКЕ ТУРИСТИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ ФРАПИРАО ЈЕ СВЕ: „Аушвиц, историјско место које је инспирација многим познатим филмовима“!

Лидер опозиционог покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је на одбору да подржава одлуку да запослени у скупштинској служби добију повећање плате, док се посланица ДС Александра Јерков пожалила да није добила материјал за седницу.

(ВИДЕО) ЉУБА ШИПТАР ОТКРИВА ТАЈНУ ПОСЛЕДЊЕ АРКАНОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ! Рекао ми је: Данас сам најсрећнији човек! 5 КАСНИЈЕ ЈЕ УБИЈЕН МИНУТА

Административни одбор је прихватио оставку посланице СНС Весне Ракоњац.

Административни Одбор Скупштине Србије одлучио је данас да се новац од кажњавања посланика додели народним кухињама на Косову и Фонду за лечење обољења и стања која се не могу успешно лечити у Србији.

ТРАГЕДИЈА ОД КОЈЕ СЕ СЛАВНИ ФУДБАЛЕР НИКАД НИЈЕ ОПОРАВИО: Супруга Предрага Мијатовића открила детаље о његовом преминулом сину Андреју

Фонд и народне кухиње добиће по 201.000 динара.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руски одговор: Небо се затвара за америчке авионе

Ој свијетла свибањска зоро: Црногорску Википедију као да је писао Анте Павелић

КАНЦЕРОГЕН И ОПАСАН: Језиви резултати анализе! Отпад пронађен код Обреновца је бомба која би деценијама загађивала воде

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
33°
28°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu