Foto: Privatna Arhiva, Kurir
Регион

ПОРУКА НЕДУЖНЕ БЕОГРАЂАНКЕ РОДИТЕЉИМА ЦЕПА И НАЈТВРЂА СРЦА: Студенткињу Сару Видак већ 2 недеље држе у Спужу као окорелог криминалца, а она из затвора храбри мајку и оца!

Невина студенткиња из Београда Сара Видак (20), која се већ 14. дан налази у црногорском затвору у Спужу само зато што ју је Јелена Станишић, судија Суда за прекршаје у Котору, лажно оптужила за физички напад, послала је поруку својим родитељима која цепа и најтврђа срца.

(ФОТО) ПОЗНАТА СРПСКА ВОДИТЕЉКА БОРИ СЕ ЗА ЖИВОТ: Тешка саобраћајна несрећа код Ковина!

Недужна Сара, која је на приморје кренула како би се опоравила од тешке болести, а завршила у озлоглашеном затвору, психички је ипак толико јака, јер зна да су правда и истина на њеној страни.

Она је зато смогла снаге, знајући колико је њеним родитељима тешко због свега што се десило и што им недељама уништава животе, и писмом им упутила речи охрабрења из затвора.

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ КО СУ НАЈМОНСТРУОЗНИЈЕ УБИЦЕ У СРБИЈИ: Они су извршили неке од најстравичнијих злочина!

ПОТРАГА ЗА ДАНИЈЕЛОМ (17) ИЗ БЕОГРАДА СРЕЋНО ОКОНЧАНА: Побегао од куће, отац га нашао у Ковиљу, али ту није био крај ШОКОВИМА

„Љубим вас све, не бирните се. Волим Вас! Држите се“, написала је руком мајци и оцу на цедуљици ова недужна девојка и поред нацртала срце.

Црна Гора се обрачунава са недужном девојком

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО/ ВИДЕО) КУРДИ БЕЗ МИЛОСТИ: Брутално убијен вођа терориста

Да је у питању обрачун црногорског државног апарата са недужном девојком, сведоче и изјаве државних органа Црне Горе, који су одмах после инцидента Сару осудили, без доказа, чиме су прекршили претпоставку невиности и право на одбрану.

АУТОБУС СА 48 СРПСКИХ ТУРИСТА СЕ СУДАРИО СА КАМИОНОМ: Несрећа код Солуна!

Основни суд у Котору доказао је да има двојаке аршине, на основу којих се Емина Адровић, ћерка власника хотела на Светом Стефану, окривљена за смрт младића Милоша Вукомановића, пушта на слободу уз јемство, а Сара због наводног завртања руке оставља иза решетака. То је још један доказ да је реч о обрачуну правосуђа Црне Горе са студенткињом из Београда.

ХОРОР У КНЕЖЕВЦУ: УСВОЈИТЕЉ СИЛОВАО ЋЕРКУ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ

FOTO: PROFIMEDIA, PRIVATNA ARHIVA

ИСПОВЕСТ БИВШЕГ ПАРТНЕРА СУДИЈЕ ИЗ ВРАЊА, ЧИЈЕ СУ ФОТОГРАФИЈЕ ИСПЛИВАЛЕ У ЈАВНОСТ Гола хтела високу функцију!

Подсетимо, судија Јелена Станишић оптужила је Сару Видак да ју је напала у просторијама Прекршајног суда у Котору, а ексклузивна фотографија коју је Курир објавио јасно показује да на рукама Станишићеве не постоји апсолутно ниједна повреда!

(ВИДЕО) ОНЕ СУ БИЛЕ ПЕВАЧИЦЕ ГРУПЕ ЗАНА: Цео Балкан ју је волео, а онда је напустила Србију и потпуно променила професију

Ситуација је заправо била обрнута, а Београђанка је оптужена без доказа, само на основу лажних оптужби судије и њених сведока.

ПОВРЕЂЕНА НОВИНАРКА У КОМИ, ПРИКЉУЧЕНА НА АПАРАТЕ: Борба за Сандру траје, сви се надају најбољем!

Сара је прибрана

Невину студенткињу, која поред српског има и канадско држављанство, посетио је и канадски конзул, као и секретар канадске амбасаде. Срђан Љешковић, Сарин бранилац, рекао је за Курир да је приликом последње посете девојка била прибрана.

„Она се добро осећа, у њено име желео бих да се захвалим командиркама Тањи, Мири и Марији, као и комплетном особљу истражног затвора. Такође, захвалан сам и притвореницама, које имају разумевања за ситуацију у којој се Сара нашла“, објаснио нам је Љешковић и додао да су примили решење којим је Сари одбијена молба за јемство, али да се неће жалити на ову одлуку како не би одуговлачили почетак суђења који је заказан за 31. август.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) АЛАРМАНТНО! РАСПАО СЕ НАЈВЕЋИ КОМАД ЛЕДА У ИСТОРИЈИ: Арктик има времена до 2030. године, а онда креће пакао

ПРОМЕНА ЗАКОНА О ПЕНЗИЈАМА До краја године мења се једна битна ствар, многима ће сванути!

ИЗ КРАТКИХ У ДУГЕ РУКАВЕ ПРЕКО НОЋИ: Захлађење стигло у Србију, данас и до 19 степени нижа температура

НАСА: Ево зашто су Америци потребне космичке снаге

ПОКУШАВА ДА ЗАТРЕ СВАКИ СРПСКИ ТРАГ: Мило брише Србе из уџбеника и проглашава их окупаторима!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
29°
Tue
30°
Wed
31°
Thu
26°
Fri