Политика Србија

Поручују нам: Видите шта ће вам се десити ако не попустите око Косова

Председник Александар Вучић оценио је да Србији предстоји тешка борба за очување независности земље. Пред нама је велико путовање до пуноправног чланства у ЕУ, али све зависи од односа према Косову, а све остало служи као додатни притисак, рекао је он.

ИСПОВЕСТ ВЕРЕНИКА ВОЈНЕ БОЛНИЧАРКЕ КОЈА СЕ УБИЛА: Кад бих само знао зашто. То ће ме прогонити цео живот!

Од тога зависи наша будућност, и то не значи да све нешто треба да предајемо, јер мало је тога остало, већ значи да морамо да проналазимо рационално решење и да то питање коначно решимо“, рекао је Вучић.

МАЈКА ПРИПАДНИЦЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ КОЈА СЕ УБИЛА: Моја ћерка није имала разлога да дигне руку на себе! Како је могуће, да два пута нанесе себи смртоносне повреде?

Све друго што морамо да урадимо, попут владавине права, имовине… А за шта, по правилу, добијамо увек најгоре оцене, у ствари је додатни притисак у смислу: види шта ће да вам се деси ако око Косова не буде уступака.

„И то није ништа ново, ми то одавно знамо“, рекао је он.

ШОК ИСПОВЕСТ ОМИЉЕНОГ БЕОГРАДСКОГ КОНОБАРА: Пијане госте терамо цевима од 2 цола, жене су ГОРИ ПИЈАНЦИ, а онда одговара на питање свих питања: Да ли келнери гостима ПЉУЈУ У ПИЋЕ!

„Када причамо о Косову, ми не разговарамо са ким треба, односно са Косовом, већ са њиховим моћним заштитницима… Проблем је када треба да разговарате са онима који су разарали Србију 1999. године и признали државу Косово 2008. године. Они су веома моћни и снажни“, рекао је Вучић у Нишу.

Приликом отварања новог погона фабрике „Леони“ у Нишу, председник је рекао да у тој политици Србија мора да буде разумна и рационална, да сачува своју независност и заштити земљу, али да је ни на који начин не угрози.

НИКАД ОБЈАВЉЕНЕ ФОТОГРАФИЈЕ: Овако су Руси унаказили Харадинаја!

„Хоћемо да имамо мир и будућност“, рекао је Вучић.

Он је рекао да у разговору са светским лидерима у лице каже све оно што његови претходници у протеклих 20 до 25 година нису смели, али да увек води рачуна о Србији јер жели да земља има већи углед.

КУРТИ: Треба формирати „савез“ Албанаца, Црногораца, Бошњака и Хрвата против Срба

„Хоћу да будемо поштовани и на Истоку и на Западу. Ви то заслужујете јер сте својим избором омогућили Србији да иде напред“, рекао је Вучић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Каква проклета комисија? Колиндин предлог за Јасеновац изазвао буру на Твитеру

ХОЋЕМО и ДВЕРИ: Јеремић – договориће се опозиција, за столом озбиљни људи

ТУРИСТИ ИЗ СРБИЈЕ, ЗБОГ ОВИХ 5 СТВАРИ МОГУ ДА ВАС ВРАТЕ СА ГРАНИЦЕ: Креће сезона годишњих, а због ових папира одмор може и да вам преседне

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon