Youtube
Политика Србија

ПОРТПАРОЛ КФОР-А ГРАСО: Јесте Кфор зауставио камион, али није због такси

Портпарол КФОР-а Вићенцо Грасо потврдио је да су њихове јединице синоћ зауставиле, како је рекао, камион на "илегалном прелазу дуж административне линије" у општини Зубин Поток, али тврди да то нема везе са увођењем царина од 100 одсто, да се КФОР „тиме не бави", као и да су упутили позив тзв. косовској полицији..

ХАОС НА СВАДБИ У СРБИЈИ Младини наручили песму, а младожењини одговорили другом… Избила је туча, није се знало ко кога удара

Тзв. косовска полиција претходно је навела да су два српска држављана комбијем превозила, како се у њиховом саопштењу прецизира, робу из Србије без одговарајуће документације.

Русија осудила планове за стварање „велике Албаније

Портпарол је за Коссев рекао да су војници КФОР-а, поступали искљуциво на основу својих овлашћења која су прецизирана Војно-техницким споразумом, а то је да су они ти који патролирају пограницном облашцу у којој се налазе „илегални прелази“, а коју тзв. косовска полиција нема право да контролише, те да су одговорни за безбедност у том делу.

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД БОГАТИЋА Миленко је гледао серију, а онда га је ударио ГРОМ и одбацио у другу собу! Затекли су га како без свести лежи на поду!

Грасо је рекао и да КФОР не проверава робу коју возила превозе, те да су позвали полицију.

Возило и „сва роба у њему“ послати су на царински терминал, претходно је навела тзв. косовска полиција.

ШИПТАРИ НАЧИСТО ПРОЛУПАЛИ Тачи хоће да назове мост који дели Косовску Митровицу на јужни и северни део по ПОЗНАТОЈ ПЕВАЧИЦИ! Срби у неверици!

Путин: БРИКС има основа за већи утицај у ММФ-у

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СЕДАМ ГОДИНА СЕ СКРИВАО У ИНОСТРАНСТВУ! ВЛАДА БУДАЛА ИЗРУЧЕН СРБИЈИ: У Шпанији хапшен због дроге, а ево шта га сада чека у Београду!

ТЕМПЕРАТУРНИ ПРЕОКРЕТ, ИЗ МИНУСА У ПЛУС! Ево какво нас време очекује у децембру!

СПРЕМАЈУ АТЕНТАТ НА МИЛОРАДА ДОДИКА: Сурови сценрио, лидер босанских Сртба НА НИШАНУ!

ДРОГА ЈЕ ДАРКОВ СМРТНИ НЕПРИЈАТЕЉ! Лазићу су УГРАДИЛИ ЧИП под кожу! Специјалним лечењем бори се против НАРКОТИКА!

(ВИДЕО) ЛИКВИДАЦИЈЕ У ТИШИНИ И ТАЈНОСТИ: Амерички специјалац потврдио да се водио тајни рат америчких и руских специјалаца у Сирији!

Извор:

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
29°
Sat