Нестали Милан Ђорђевић, Printscreen/nestalisrbija.rs
Србија Хроника

Породица моли за помоћ: Милан је отишао на славу у Бајину Башту и није се вратио, губи му се сваки траг!

Милан Ђорђевић је 14.02.2019. отишао у село Бачевци, у близини Бајине Баште, код пријатељице на славу. Два дана касније, у суботу 16.02. око 10х ујутро изашао је из куће и од тада му се губи сваки траг.

(ВИДЕО) Милица Ђурђевић Стаменковски за Пинк: Србија никада неће бити опредељена за НАТО! Знамо како су прошле државе у којима је Алијанса интервенисала под паролом ширења демократије

Истог дана домаћини код којих је боравио су уз помоћ мештана кренули у потрагу у локалу, а сутрадан, 17.02. је обавештена породица о нестанку, када је случај пријављен ПУ Бајина Башта.

Неверица! Филмска превара у Шапцу: Изрежирао холивудски сценарио да би лажирао да му је украдено 5.000 евра!

По сазнању о његовом нестанку породица је поднела званичну Пријаву о нестанку у ПУ 29. новембар и од тада је на снази званична потражница на нивоу целе земље. Будући да је место нестанка у бллизини границе са БИХ, породица је покушала да ступи у контакт са Интеполом, али без успеха.

МИТРОПОЛИТ АМФИЛОХИЈЕ: ЕВРОПА ЗАЈЕДНО СА НАТО НАСТАВЉА ФАШИСТИЧКУ ОКУПАЦИЈУ КИМ и признаје разбојнике који су срам часних Албанаца!

Такође је био остварен контакт и са припадницима Горске Службе Спашавања, али су у том тренутку све расположиве јединице већ биле распоређене у активним скијашким центрима, а преко личних контаката обавештени су и ренџери који раде на подручју Таре.

Бивши шеф руских обавештајаца: НАТО је нападом на СРЈ показао нови концепт ратовања

Милан је физички здрав. Не носи мобилни телефон и код себе нема лична документа осим персонализоване бус плус картице. У тренунутку нестанка на себи је имао браон бунду од преврнуте коже и браон качкет.

ПРСТ У ОКО АМЕРИМА И МИЛОГОРЦИМА! СРПСКА БОКА НЕ ЗАБОРАВЉА НАТО АГРЕСИЈУ: На приморју ‘никли’ билборди са јасном по(р)уком!

Стравично превртање код Пиносаве: У возилу било четворо људи, а један младић (18) је од силине ударца испао из аута!

(ВИДЕО) Ово је снимак који доказује да је ухапшени Савић лагао да му полиција није дала храну и воду!

ГЕНЕРАЛ ПАВКОВИЋ: НАТО НАС НИЈЕ ПОБЕДИО, а ударили су са 1.036 АВИОНА, 140 КРСТАРЕЋИХ РАКЕТА, 4.600 ПРОЈЕКТИЛА И 60.000 ВОЈНИКА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Мађарска и Русија се договориле: Руски гас заобилази Украјину!

Самоубиство у Неготину? Пронађено тело жене са убодном раном у врату

МАЛИ ВУК ПОБЕДИО СМРТ! ЈОВАНА ЈЕ КРЕНУЛА НА ПОРОЂАЈ КАДА СЕ ДЕСИЛА НЕВИЂЕНА ТРАГЕДИЈА: Настрадали су и она и њен муж Стефан, а ево шта се дешава с бебом која је изгубила родитеље истог дана кад се родила!

ВОЗАЧИ, СЛЕДИ БУМ НА ТРЖИШТУ АУТОМОБИЛА! Чека нас ЗАБРАНА старијих од 10 година! Постали смо ГРОБЉЕ најлошијих возила Европе!

РАСУЛО У САВЕЗУ ЗА СРБИЈУ! Ђиласовци заратили због Караџића! Пуца коалиција Бошка и Ђиласа!

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Wed
30°
Thu
25°
Fri
24°
Sat