СНП
Политика

ПОПОВИЋ: ТУЖИЋУ КРИК ЗА СВЕ ЛАЖИ, а новац добијен од пресуде уплатићу деци без родитељског старања!

Новинари истраживачке мреже КРИК већ други дан заредом објављују о мени лажне информације са циљем да наруше мој углед и дискредитују ме као политичара и носиоца државне функције, изјавио је председник Српске народне партије Ненад Поповић.

Поповић је таксативно навео све лажи које је у протекла два дана КРИК објавио о њему:
Лаж број 1

КРИК ме је прво оптужио да имам компаније у офшор зонама које се помињу у „Рајским папирима“, да би се касније исправили и рекли да никада нису тврдили да поседујем компаније у тим офшор зонама.

Лаж број 2

КРИК је изрекао тврдњу да је агенција „Еплби“ одбила да за мене уради предлог преноса мојих компанија у офшор зоне из „Рајских папира“. КРИК је навео да „Еплби“ то није урадио јер сам оцењен као ризичан клијент због „контроверзних послова у Русији“. То је ординарна лаж. Еплби је направио тај предлог и наплатио ту услугу мојој консултантској кући ПЊЦ и мени. Али тај предлог никада нисам реализовао.

Лаж број 3

КРИК је изнео тврдњу да у свом поседу имам компанију у офшор зони на Британским девичанским острвима. То је трећа лаж. Све моје компаније су, као што сам и навео, на данашњи дан регистроване на територији Европе и Русије и то је податак који лако може да се провери.
О свему наведеном сам у законском року информисао све надлежне државне органе Републике Србије.

– Због лажи које је КРИК изнео о мени, а које су повредиле моју част и углед у Србији и иностранству, тужићу новинаре КРИК, а сав новац који добијем од пресуде уплатићу на рачун установа за збрињавање деце без родитељског старања – поручио је Поповић.

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛАЗАРЕВИЋ: Понизио сам НАТО до сржи

ТОДОРИЋ УХАПШЕН У ЛОНДОНУ! Власник Агрокора у рукама британске полиције!

ПОЛИТИЧКА ОДМАЗДА ПРЕМА СРБИЈИ: Хрвати запленили српске авионе!

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ НАЈСМРТОНОСНИЈЕ МЕСТО НА СВЕТУ: За 30 секунди настаје вртоглавица, за 240 грозница, за 300 сигурна смрт!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
31°
Sat