СНП
Политика Србија

ПОПОВИЋ: НАТО претњама покушава да сруши суверену политику Србије!

Оптужбе и претње упућене Србији и читавом српском народу од стране НАТО пакта, које је у име овог војног савеза изрекао његов командант за Европу Куртис Скапароти, потврђују сву оправданост вођења самосталне и суверене политике Србије, али и њене позиције војне неутралности, изјавио је лидер Српске народне партије Ненад Поповић.

БИЋЕ ПАПРЕНОГ УДАРАЊА ПО ЏЕПУ: Возачи, ово су нове измене Закона о безбедности саобраћаја! Ево колико ће вас сада коштати прекршаји!

– Због наше суверене политике, одбране наших кључних националних интереса по питању Косова и Републике Српске, и нашег пријатељства са Русијом, НАТО пакт је Србију и читав српски народ оценио као проблематичне за регион Балкана – рекао је Поповић, који је и министар за иновације и технолошки развој у Влади Србије.

КАТАСТРОФА, ОВО СЕ НИКАДА НЕЋЕ ЗАВРШИТИ: Коначно се огласио Милан Јевђић чија је прича поделила Србију! ЕВО ШТА КАЖЕ

– Не памти се да је један војни савез читав један народ прогласио проблемом.

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ: НАТО упутио најопаснију поруку Србима још од бомбардовања

Нажалост, методе решавања проблема које примењује НАТО познате су целом свету и зато ову оцену морамо да третирамо као озбиљну претњу нашој држави и народу – истакао је лидер СНП и додао:

(ВИДЕО) ДОЛАЗИ НЕПОБЕДИВА ЕПИДЕМИЈА: Научници у шоку, нову пошаст назвали БОЛЕСТ ИКС

– Очито је НАТО пакту, када су у питању претње Србији, омиљен месец март. Пре деветнаест година су нас баш у месецу марту брутално бомбардовали, тражећи предају Косова. Србија треба најодлучније да одбаци овакве непримерене оптужбе и да тражи хитно од генералног секретара НАТО Јенса Столтемберга објашњење да ли он и политички врх овог савеза стоје иза става да је читав српски народ за њих проблем на Балкану.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РС: Сваки четврти није отац детета

НАШАО 40.000 ЕВРА НА АЕРОДРОМУ И ОДМАХ ИХ ВРАТИО ВЛАСНИКУ: Случај Синише Дабића из Борче доказује да данас још има ПОШТЕНОГ СВЕТА?!

ПУЦЊАВА НА ДУШАНОВЦУ: Убијен 39-годишњи мушкарац

Извор: Информер.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
22°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
23°
Sat