informer.rs
Политика Србија

ПОПОВИЋ: Над Србима у Црној Гори РЕЖИМ СПРОВОДИ ИДЕНТИТЕТСКИ ГЕНОЦИД!

Над Србима у Црној Гори владајући режим упорно и систематски спроводи идентитетски геноцид, изјавио је председник Српске народне партије Ненад Поповић

ЖЕНИН ЉУБАВНИК ПАРКИРАО ПРЕД КУЋОМ, А МУЖ ГА ИЗРЕШЕТАО КАЛАШЊИКОВИМ: Језиви детаљи убиства у Хан Пијеску због ЉУБОМОРЕ које је потресло Српску!

– Зато најснажније подржавам изјаву патријарха СПЦ, његове светости, господина Иринеја, који је оценио да је положај српског народа у Црној Гори исти као у време фашистичке Независне државе Хрватске – рекао је Поповић и додао:

НЕЗАПАМЋЕНО! ШОК У БЕОГРАДУ: Полицајац затекао жену са љубавником, они га брутално претукли

– Ћирилица се укида у Црној Гори, а српски писци бришу из ученичких читанки. Они који се изјашњавају као Срби су дискриминисани по свим основама и не могу да добију запослење у државној служби. Српска црква је прогоњена, њени свештеници се протерују, црквена земља се узурпира. Све чешће је угрожена физичка безбедност грађана Црне Горе који се изјашњавају као припадници српског народа.

(ФОТО) ОН ЈЕ СПАСИО АНЂЕЛУ ОД СИГУРНЕ СМРТИ НАКОН НАПАДА СТАРЦА У НИШКОМ СУДУ: Липтила јој је крв из врата, а да му адвокат није ухватио руку са бритвом деда би је убио!

Према његовим речима, циљ власти у Црној Гори је затирање српског имена и Српске православне цркве.

ПОТОП У СРБИЈИ ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ! А ево када стиже ВРЕЛИ ТАЛАС!

– Србија мора снажно да подржи српски народ у Црној Гори и да проблем угњетавања нашег народа изнесе пред међународне институције и светску јавност. Није могуће одржавати добре односе са садашњим црногорским режимом док не почну да се поштују права српског народа и Српске православне цркве у Црној Гори – истакао је лидер СНП.

ЛАЗАНСКИ: Шутановац продавао миноловце за кафане, ракете и тенкове претворио у старо гвожђе!

Поповић наглашава да Влада Републике Србије треба да издвоји додатна средства за заштититу српског писма, традиције, културних и образовних установа у Црној Гори како би се спречио идентитетски геноцид над српским народом на овој територији.

БИЛА ЈЕ НАЈПОЗНАТИЈА СЕКРЕТАРИЦА СРБИЈЕ: Учествовала је у ријалитију, ћерку родила из ФАТАЛНЕ ВЕЗЕ после краха брака и ево како ИЗГЛЕДА! ТУРЦИ ЛУДЕ ЗА ЊЕНИМ ТЕЛОМ!

Извор: informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
1°
10°
Thu
8°
Fri
1°
Sat
2°
Sun