СНП
Политика Србија

ПОПОВИЋ: Косово никада неће постати члан УН! Слободарски дух српског народа је неуништив!

Србија никада неће дати Косово нити ће постати чланица НАТО пакта, без обзира на све уцене којима смо изложени данас и којима можемо бити изложени у будућности, поручио је данас председник Српске народне партије.

Дан д: Креће коначни обрачун — Србија има одлучујући адут за одбрану Косова

Србија, каже Поповић, има своју јасну и чврсту политику одбране територијалног интегритета и суверенитета и без обзира на све притиске којима су изложени наш народ, председник државе и Влада Србије, никада нећемо признати независност лажне државе Косово нити ћемо се сагласити да таква творевина, створена на злочинима НАТО и терориста из ОВК, постане чланица Уједињених нација.

ЗИМА СЕ ЈОШ НЕ ПРЕДАЈЕ, АЛИ НЕ ЗАДУГО: Широм Србије освануо ледени петак, а ево када ће снег коначно посустати

Подсетио је да је пре деветнаест година НАТО противправно бомбардовао Србију, да је убијено хиљаде невиних цивила, међу њима и деце, да су разорени градови, болнице, фабрике, мостове и путеве, а Србији нането десетине милијарди долара материјалне штете.

(ВИДЕО) РЕШЕНА МИСТЕРИЈА ВАНЗЕМАЉСКОГ КОСТУРА: Откривено шта је било мистериозно биће!

– Окупирали су Косово и дозволили убијање и прогон Срба које већ 19 година без казне спроводе шиптарски терористи – каже Поповић те додаје да је Србија данас поново на удару НАТО пакта, те да новим притисцима, уценама али и отвореним претњама, они који су бомбардовали Србију сада желе да је понизе Србију и натерају нас да се, као жртва агресије, сагласимо са незаконитим отимањем Косова и разбијањем наше земље.

ПРОНАЂЕН ЛЕШ НЕСРЕЋНЕ МАРИЈАНЕ: Мистериозно нестала у Дунаву, сумња се да је он гурнуо у смрт!

Србија ће, међутим, поручио је Поповић, снагом и вољом свог народа који подржава политику председника Александра Вучића и Владе Србије наставити да води суверену самосталну политику, да брани независност и националне интересе, да снажно развија сарадњу са пријатељским државама Русијом и Кином.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Песков: Ово су основни спољнополитички задаци Путина

СРБИ ГА СЕ ДОБРО СЕЋАЈУ СА КиМ: Трамп поставио Џона Болтона за новог саветника за националну безбедност

(ФОТО) Нови визуелни идентитет Војске Србије

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu
16°
Fri