Информер
Политика Србија

ПОПОВИЋ: Истражити претњу упућену председнику Вучићу!

Председнк СНП и министар за иновације и технолошки развој Ненад Поповић позвао је данас надлежне органе да истраже најновије рептње председнику Србије Александру Вучићу.

Саопштење преносимо у целости:

У руској Думи представљена стратегија за ОДБРАНУ КОСОВА!

Позивам све службе безбедности да, на најозбиљнији начин и што пре, истраже претњу упућену председнику Републике Александру Вучићу која је стигла од стране усташких организација.

(ВИДЕО) ОВАКВУ ОСВЕТУ ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Напали багеристу, а пар тренутака касније

Ни преко једне претње која се упућује највишим органима не сме се прећи олако и ова претња мора бити на најозбиљнији начин третирана, посебно у Србији, која има трагично искуство убиства премијера.

(ФОТО) НАЈВЕЋА СРПСКА МИСТЕРИЈА! Где су ови људи?! Нестали су и о њима НЕМА НИ ТРАГА НИ ГЛАСА!

Ово посебно истичем јер постоје многи у јавном животу Србије који овакве опасне појаве игноришу и омаловажавају из својих политикантских разлога.

ТИНЕЈЏЕР СИЛОВАО МАЛОЛЕТНИЦУ! У њу је био СМРТНО ЗАЉУБЉЕН, а онда јој је ВЕЗАО РУКЕ, НОГЕ И УСТА и обљубио је на градском стадиону!

Очигледно је да одговорна национална и државна политика Србије, која води рачуна о интерсима Срба у региону, али и слободно и отворено истиче и заступа своје државне интересе, све више смета многима.

ШОКАНТНО! ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ПРИЗНАО: Лично сам убио Јелену!

Зато је важно да се кроз деловање државних органа, у оваквим случајевима претњи председнику Републике, кроз њихово расветљавање и отклањање покаже пуна снага и одлучност државе да од ове своје политике неће одступити и да ће заштити сваког функционера који ту политику заступа и спроводи, пише у саопштењу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руси праве моћну „играчку“ — стиже бомбардер са вертикалним узлетањем и слетањем

ДОКТОРКА ДАНИЦА ПОСЛАЛА НАЈМОЋНИЈУ ПОРУКУ ХУЛИГАНИМА С ДЕРБИЈА! Запитајте се колико би болесне деце ДАЛО СВЕ за ваше здравље КОЈЕ ТРОШИТЕ ИЗ БЕСА!

(ВИДЕО) ВУЛИН: Хаос на дербију се НИЈЕ ДЕСИО СЛУЧАЈНО, такве ствари никад нису без политике!

Русија: САД од остатака ДАЕШ-а стварају „Нову сиријску војску“

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat