Promo
Политика Србија

Поповић и Суарез: Шпанија у Србији види и има пријатеља

Министар за иновације и технолошки развој Ненад Поповић разговарао је са амбасадором Шпаније Мигелом Феуертесом Суарезом који је истакао да Србија у Шпанији има искреног пријатеља који ће подржати сваку одлуку Србије по питању Косова, јер Шпанија поштује територијални интегритет Србије.

„Србија у Шпанији има искреног пријатеља који ће подржати сваку одлуку Србије по питању Косова, јер Шпанија пре свега поштује територијални интегритет Србије. Такође, Шпанија у Србији види великог пријатеља, јер је од Србије увек добијала безусловну подршку за сва питања која су за нас важна“, рекао је Суарез.

ПОСЛЕДЊА ФОТОГРАФИЈА ПРЕД СМРТ: Милица (17) и Милан (17) направили селфи у кафићу, а 15 минута после слетели у Дунав!

Поповић је том приликом изразио захвалност на принципијелној подршци коју Шпанија пружа очувању територијалног интегритета и суверенитета Србије по питању Косова.

(ВИДЕО)ТОТАЛНИ ОБРТ У СЛУЧАЈУ УБИСТВА НА ЗАКИНТОСУ: Најновији налаз обдукције може да ослободи притворене Србе!

„Посебно бих изразио захвалност за став Шпаније који је пре неколико дана изнет у документу представљеном европској јавности, а у којем је јасно истакнуто да Шпанија не признаје лажну државу Косово“, нагласио је Поповић, наводи се у саопштењу из министарства.

Инцидент током излагања амбасадора САД у Нишу: „Убице!“, „Косово је Србија!“

Недељу дана пре усвајања Стратегије проширења ЕУ на земље Западног Балкана, Шпанија се оштро супротставила укључивању Косова у било који процес који оставља утисак да се Косово третира као држава, наводи се у саопштењу.

УЖАС У ЈАГОДИНИ! Жена легла на шине, воз прешао преко ње! Друго самоубиство за два дана!

Министар Поповић и амбасадор Суарез разговарали су и о унапређењу билатералне сарадње две земље, посебно у области иновација. Двојица саговорника договорила су се да у будућности активно раде на размени знања и искустава и успостављању сарадње у области иновација, ИТ и технолошког развоја.

РЕКЛАМА
Заветници: Истераћемо антисрпске НВО из београдских пословних простора!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Сад се ломи: Косово цепа Европу — чека се следећи маневар Београда

Америчка кухиња сервирала Франкенштајн решење за Македонију — прети нестанак државе

СНАЖАН УДАР У АНКАРИ: Експолдирао је гас у једној од владиних зграда у близини парламента, од удара попадала стакла

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri