mbpi.gov.rs
Економија Србија

ПОПОВИЋ: Циљ је да се број младих предузетника повећава из године у годину!

У Београду је данас одржан "Сајам омладинског предузетништва" у организацији Привредног форума младих. У оквиру сајма представљен је пројекат "Пут младог предузетника" у којем је учествовало преко 60 младих предузећа, успешних предузетничких компанија, хабова и институција.

Путинова странка традиционално угостила Заветнике у Москви (ФОТО)

– Циљ нам је да се број младих предузетника увећава из године у годину. Србија је окренута економском развоју кроз дигиталну трансформацију друштва, иновације и предузетништво, а од посебне важности нам је да развијамо предузетништво код младих. Желимо да допринесемо да сви узрасти схвате значај и могућност пословне примене идеја – поручио је министар.

(ВИДЕО) КАД СЕ РУСКИ ПИЛОТИ ЗАИГРАЈУ: Погледајте блиски сусрет моћних машина!

mbpi.gov.rs

ТАЈНИ ДОКУМЕНТИ НАЈАВЉУЈУ ВЕЛИКИ РАТ: Једна од највећих суперсила у ТИШИНИ СЕ ПРИПРЕМА ЗА НАЈГОРИ СЦЕНАРИО!

Поповић је истакао да је Кабинет министра за иновације и технолошки развој за следећу годину неколико пута повећао буџет за развој иновација, иновационог предузетништва и иновационе инфраструктуре.
– У овом тренутку Влада Републике Србије финансира радове на изградњи Научно-технолошког и иновационог парка у Новом Саду, који ће бити најмодернији у овом делу Европе. Вредност ове инвестиције износи око 2 милијарде и 400 милиона динара – нагласио је министар.

mbpi.gov.rs

СКАНДАЛ ТРЕСЕ РЕГИОН! МИЛО ЂУКАНОВИЋ: Срби нису Срби, него…

Како је објаснио, Влада Србије ради и на реализација три нова пројекта изградње иновационе инфраструктуре на територији града Ниша и града Београда: – Један пројекат се односи на изградњу ламеле са лабораторијама при Електронском факултету у Нишу. Истовремено радимо и на изградњи Научно-технолошког парка у Нишу, као и на изградњи зграде „Верокио центра“ на Институту за физику у Београду.

СЕКС-СКАНДАЛ ТРЕСЕ СРПСКУ СКУПШТИНУ: Посланици у паници због Спахових проститутки! КРИЈУ ЧИТАВ ЛАНАЦ КОРИСНИКА
Он је додао да ће се у 2018. години радити на развоју регионалних иновационих стартап центара широм Србије, подстицају женског предузетништва, као и популаризацији иновационог предузетништва, посебно код младих.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЂИЛАС: За Београд гарантујем својом имовином! СТЕФАНОВИЋ: Тако си гарантовао за ДС, па су банкротирали!

(ВИДЕО) СРБИ ОПТУЖЕНИ ЗА РАКЕТИРАЊЕ ТУЂМАНА: Хрватска расписује потернице за мајорима и генералима ЈНА ПОСЛЕ 26 ГОДИНА!!

ЦИА ОФАНЗИВА ИЗ ВАШИНГТОНА: Шаљу 30 америчких Албанаца са циљем да…

(ВИДЕО) ТРАГЕДИЈА У САРАЈЕВУ: Конобар упао у Миљацку, власник скочио да га спасе и обојица нестала у реци!

Извор: Информер.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Mon
27°
Tue
27°
Wed
28°
Thu