Printscreen
Друштво Србија

Поп и вероучитељ иду кући чим добију наногице

У Вишем јавном тужилаштву у Чачку потписана је нагодба по којој ће уместо затворске казне за шверц дроге свештеник Милан Јордовић и вероучитељ Зоран Маринковић из Пожеге годину дана носити наногице.

Поп и вероучитељ су крајем фебруара у Мрчајевцима ухапшени са 27 килограма сканка који су са севера Косова возили за Београд. За тај посао требало је од мајке и ћерке, Светлане и Ане Попадић из Лопаша код Пожеге, да добију по 5.000 евра. Двојица Пожежана су још увек у чачанском окружном затвору, а очекује се да би у наредним данима требало да оду својим кућама, чим стигну наногице.

(ВИДЕО) ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ СЕ РАСПЛАКАЛА УЖИВО У ЈУТАРЊЕМ: Није могла да заустави сузе, па напустила емисију, а ви ћете се ЦЕПАТИ од смеха кад чујете зашто

Како објашњава тужилац Вишег јавног тужилаштва у Чачку Иван Зарић, двојица Пожежана су закључила споразум по коме су они, дајући Тужилаштву информације о овом догађају, стекли законски услов за такозвану нагодбу.

Ако сте сачували овај телефон, можете да зарадите много новца

„Према потписаном споразуму, они ће годину дана провести у кућном притвору, односно добили су 12 месеци затвора уз мере електронског надзора. Што се њих тиче, чачанско правосуђе је у вези са тим споразумом обавило све неопходне законске процедуре. Чека се да из Завода за извршење затворских санкција дођу и поставе им наногице, и чим се то догоди они ће напустити чачански Окружни затвор“, изјавио је Зарић за „Глас западне Србије“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛОЦИРАЊЕ ТЕЛЕФОНА НОВИ ДОКАЗИ У ОПТУЖНИЦИ ПРОТИВ МАРЈАНОВИЋА: Испитује се ко је све био на насипу! КЉУЧНО И СВЕДОЧЕЊЕ МАЛЕ ЈАНЕ

МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ ПРОТИВ БЕЛЕ КУГЕ! Ево како је Вулин подржао Вучића у борби за рађање

Ђурић: 381 наставља да важи за Србе на КиМ

Британци на тапету у Москви – две могуће варијанте у случају Скрипаљ

ДИЈАЛОГ У БРИСЕЛУ БЕЗ НАПРЕТКА — Албанци одбили кључну обавезу

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
9°
16°
Tue
14°
Wed
14°
Thu
16°
Fri