Друштво Србија

(ВИДЕО) ПОНИЖАВАЈУЋЕ! ИСПЛИВАО СНИМАК ИЗ ТУРСКЕ ФАБРИКЕ У СМЕДЕРЕВУ: Шеф окупио раднике па их вређао и викао

Након што је Курир писао о радницима у турској фабрици "Кајзен" у Смедереву који свакодневно пролазе кроз тортуру, на друштвеним мрежама појавио се снимак из истоимене фабрике.

Снимак је освануо на Твитер профилу „Покрет тврђава“, а у оквиру снимка објављен је и текст у којем тврде да наводно шеф за контролу производа свакодневно окупља раднике, вређа их и виче на њих.

ЧЕДА ПОЗВАО НА ИЗДАЈУ КОСОВА – МИЛИЦА МУ ЖЕСТОКО ОДГОВОРИЛА

Они траже да се оваква тортура заустави, написавши да „Србија није колонија“.

Подсетимо, радници у турској фабрици „Кајзен“ у Смедереву свакога дана проживљавају прави стрес на послу, на 300 радница је један ВЦ, на паузи једу поред клозетске шоље, у целој хали раде само четири клима-уређаја, а ако радник погређи у шивењу, бацају им храну да не би могли на паузу.

РАЗОТКРИВАМО: ЕНГЛЕЗИ СКЛАЊАЈУ ГЕНЕРАЛА ДИКОВИЋА?!

Ове страшне податке за Курир је недавно изнео Жељко Веселиновић, председник Удружених синдиката Србије „Слога“, рекавши да је плата радника једва 25.000 динара, а да се прековремено ретко плаћа.

(ВИДЕО) САСТАВИО ГА СА ЗЕМЉОМ! Полуголи хулиган малтретирао навијача Ливерпула, а онда је момак који продаје шалове узео ствар у своје руке!

„Ми смо запосленима у „Кајзену“ пружили помоћ с обзиром на то да имају забрану да оформе синдикат. Третирају их као да нису људи! Мушкараци, којих има око 50, имају један ВЦ у свлачионици, која је и једино место где им је дозвољено да једу“, наводи Веселиновић.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО 18+) СТРАВИЧАН ПРИЗОР У НОВОМ САДУ: Погледајте тренутак када возач аутомобилом улеће међу људе!

Курир је тада покушао да ступи у контакт с менаџментом фабрике, међутим секретарица је упорно понављала како нико од надлежних нема времена, а кад смо затражили мејл адресу да пошаљемо питања, одбила је да нам је да.

ЗАШТО НИСТЕ ЧУЛИ ЗА ЊЕГА: Чех због Космета вратио орден НАТО-у и назвао их зликовцима!

„Можете да оставите ваш мејл па ће вам они рећи ако вам је нешто потребно. У великој су они гужви сада. Молим вас да ви нама дате ваш мејл, имамо ми мејл, али ви оставите нама ваш. Ја тренутно не могу вама да дам мејл фирме, морам прво да се распитам да ли они уопште желе да вам дају изјаву“, рекла је тада секретарица, шта год то значило.

(ВИДЕО) УМАЛО ТУЧА У ЕМИСИЈИ: Жесток сукоб нервозног Чеде с историчарем

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИЗ ПРВЕ ДО ТРИЈУМФА! Шпановићева до победе само што је почела сезону!

(ФОТО/ВИДЕО) ПОСЛЕ 24 ГОДИНЕ ПАКЛЕНЕ ПОТРАГЕ: Родитељи коначно пронашли несталог сина! Шта је све овај отац радио да га пронађе је невероватно

ПРОГЛАШЕНА ЕПИДЕМИЈА У понедељак почиње вакцинисање против еболе

СВАЂА, ПА ТРАГЕДИЈА! Италијански фудбалер убио девојку, па себе!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon