Извор: mup.rs
Друштво Србија

ПОЛИЦИЈА ПОЈАЧАВА КОНТРОЛЕ Уколико ово имате на колима награбусили сте!

Саобраћајна полиција започела је провере на друмовима широм Србије!

КАКО ЈЕ НАСТАО ЗЕМУНСКИ КЛАН: Досад необјављени детаљи! Шиптар и Кум од ситних дилера постали најмоћнија криминална група

Саобраћајна полиција ће у предстојећем периоду појачано контролисати затамњеност стакала на возилима. У оквиру тих контрола биће обављене и безбедносне провере да ли се у тим возилима налазе особе с потернице, или су можда у њима кријумчари дроге или оружја.

Возачи који не буду имали одговарајући атест на уграђене фолије на возилима биће санкционисани. Она возила која буду сумњива, на пример, ако су стакла видно затамњенија него што је наведено у атесту, биће упућивана на ванредне техничке прегледе, пишу Новости.

Једном реченицом Бјелогрлић запушио уста свима! Глумац се огласио после драме на Врачару, када је спасао дечака сигурне смрти

Подсетимо, затамњивање стакала је дозвољено, али уз извесна ограничења. Није дозвољено затамњивање шофершајбне, а бочна и предња стакла је дозвољено затамњивати максимално до 30 одсто. Задња и задња бочна стакла власници могу више да затамне, док фабрички затамњена стакла не подлежу проверама.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРЕЖИВЕЛА ПУКОМ СРЕЋОМ: Изашла на балкон да попуши цигару, одувао је ветар

Курди се спремају за Конгрес у Сочију

СРПСКА ЋЕ НЕСТАТИ АКО БУДЕ „ДЕЈТОНА 2“! Вашингтону сметају РУСИ КОЈИ РС СМАТРАЈУ „СВОЈОМ“, зато по сваку цену жели НОВЕ СУКОБЕ НА БАЛКАНУ!

Хрватска и Мађарска шаљу Србији мигранте који никада нису били овде

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
33°
28°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu