Америка ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) ПОЛИЦИЈА НА УЛИЦИ ЗАТЕКЛА ЈЕЗИВ ПРИЗОР: Људи су ходали као зомбији, а за све је крива једна опасна дрога!

Укупно 25 људи срушило се у суботу после узимања прекомерне дозе синтетичке марихуане у истој улици у Њујорку где се пре две године предозирало 33 људи.

У сцени која је подсећала више на филмове са зомбијима, Њујорчани су се држали за објекте и падали по тротоарима.

(МАПА) РУМУНИ ШОКИРАЛИ ПЛАНЕТУ: На територији Србије се налазио град старији од Троје, цео свет трага за њим, ево где се налази

Полиција је саопштила да је свих 25 људи узело прекомерну дозу синтетичке марихуане – познате као К2 – која узрокује параноју, халуцинације и повраћање.

Сви су хоспитализовани. Полиција је дошла на позив увече око 7.30 у Бруклин, где је затекла малтене беживотне људе како леже по улици. Одмах су пребачени у болницу. Сведоци су рекли да су корисници изгледали као зомбији и да нису могли да стоје усправно.

ТУМАЧ БИБЛИЈСКИХ ПРОРОЧАНСТАВА УЗНЕМИРИО СВЕТ: Доста је лажи, планета Девет долази, вулкан на Хавајима је само први у низу

„Зовемо их ‘живи мртваци'“, рекао је сведок, 23-годишњи Израел П. који ради у оближњем ресторану.

Он је додао да је видео како амбулантна кола одводе троје њих. Полиција је ухапсила 41-годишњег Тајквана Холија због поседовања синтетичке марихуана. Холи је претходно хапшен 18 пута због проституције и пљачке.

Полиција је претресла два локала брзе хране на Бродвеју, “Биг Бој Дели” и “Стар Дели енд Грил”. Власти тврде да је “Биг Бој Дели” једини дистрибутер К2 на овом подручју.

ПУТИН ГРУПИШЕ ВОЈСКУ: Почиње војни напад на Русију из правца који Москва није предвидела

К2 садржи хемикалије које делују на исте рецепторе у мозгу као и ТХЦ из природне марихуана. Често се продаје за свега 1-5 долара по пакету. Али, комбинација хемикалија варира од пакета до пакета, па су ефекти ове дроге непредвидљиви и променљиви при свакој употреби.

Пакују се под именима попут “Спајс”, “АК-47”, “Смекд”, “Грин Џајент Скуби Снекс”, “иБлоун енд Данк”. Узрокује нападе, психозу, зависност и смрт. Такође доводи до убрзаног лупања срца, параноје, конфузије, повраћања и халуцинација.

(ВИДЕО) САБЛАСНА ПОЈАВА ХАРА ЗЕМЉОМ: Пешчани зид већи од солитера гута све пред собом!

Од 2015 хитна помоћ у Њујорку је примила више од 6.000 људи због ове дроге, а две особе су умрле.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УЖАС У БЕОГРАДУ: Мигрант дивљачки напао радницу у Центру за азил

ОД ПОЛИТИКЕ ДО ШОУБИЗНИСА! Барак и Мишел Обама постају продуценти за „Нетфликс“

Путин испричао какав је био ђак

НИЈЕ ОНО ШТО МИСЛИТЕ Овај део тела највише привлачи мушкарце!

Извор: Курир

Оставите коментар