Pixabay
Србија Хроника

Полицајац осумњичен да је контролисао продају дроге у Врбасу, а за уклањање конкуренције имао је ПОСЕБАН СИСТЕМ

С. М. (29), "прљави полицајац" из Змајева који је радио у станици у Врбасу, осумњичен је да је контролисао продају дроге у овом делу Војводине, а да је конкуренцију је уклањао монтираним хапшењима и подметањем дроге другим дилерима.

(ВИДЕО) ЛЕГИЈА И ДУЋА МИ НУДИЛИ 500.000 ДА НАМАМИМ ЧУМЕТА ДА ГА УБИЈУ! Жабац открива: Зашто је Савићевић слао хеликоптер по Синишу Михајловића, шта се Лука Бојовић заклео на Аркановом гробу

Ухапшен је у петак у акцији новосадског МУП-а, Сектора унутрашње контроле по налогу Вишег јавног тужилаштва, због постојања сумње да је извршио кривично дело злоупотреба службеног положаја.

НИШЛИЈУ ЗБОГ ДУГА ЗА СТРУЈУ ИЗВРШИТЕЉИ ИЗБАЦИЛИ ИЗ КУЋЕ! Спасао га добротвор СРБИН ИЗ ШВАЈЦАРСКЕ!

Уз њега, ухапшени су и Н. П. (21) и А. М. (27) због сумње да су производили и продавали опојне дроге, те изнуђивали новце, док је С. С. (21) ухапшен због сумње да је само производио и диловао дрогу.

Разграната линија криминала, како се сумња, ишла је од С. С. који је продавао дрогу у већим количинама, док су Н. П. и А. М. то даље растурали на подручју Змајева, Врбаса и Новог Сада. Стратешку помоћ пружао им је, претпоставља се, млади корумпирани полицајац С. М.

ЗЛАТИБОР ЛОНЧАР О СПОРНИМ ЛЕКОВИМА: Пацијенти да прате промене на кожи и да се јаве лекару ако примете нешто неуобичајено

Његове колеге су шокиране сазнањем да је био упетљан у сумњиве послове. Нису знали да га „ради“ унутрашња контрола све док није већ све дошло скоро до краја. Тада им је саопштено да ради разна непочинства са младићима који су у Змајеву познати као криминалци. Незванично кажу да су га знали као доброг полицајца, који је из школе, али и разних тестирања доносио одличне резултате, млад и спреман.

(ФОТО) СТРОГО ПОВЕРЉИВО: Американци још 1993. знали колико је ОСИРОМАШЕНИ УРАНИЈУМ опасан!

За њега се сумња се да је обавештавао Н. П. и А. М, осумњичене да су продавали дрогу на подручју Змајева, о кретању полицијских патрола по овом селу и крају, те дојављивао када и где да се склоне.

Није желео ни да спроведе наредбу о привођењу А. М. на издржавање казне затвора. Такође, хапсио је особе за које му Н. П. дојављивао да им је подметнуто дрогу, са намером да уклоне „конкуренцију“ из посла.

КОНГРЕС САВЕТУЈЕ ТРАМПА: Председниче, посетите Србију

– Након сазнања да је један мушкарац у јуну ове године пријавио полицији да су А. М. и Н. П. сакрили нешто у једној напуштеној кући, о томе је обавестио њих двојицу, а А. М. и Н. П. су потом, како се сумња, од тог мушкарца покушали да изнуде 500 евра – саопштили су из полиције.

Унутрашња контрола пратила је С. М. већ дуже време. У полицији ради око четири године.

(ВИДЕО) Има 125 год, пуши осам деценија и има 7-годишњег сина: Тајна је у?

(ВИДЕО) Милојко Пантић ставио НАТО симбол, напао Немању Матића, па почео да цмиздри

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАУЧНИК НАСА ШОКИРАО СВЕТ: Спремите се, најстрашније смрзавање у модерној историји долази! Ово ће се догодити

(ВИДЕО) ЈАВИО СЕ СРПСКОЈ МОНАХИЊИ У СНУ: Пророчанство ПАТРИЈАРХА ПАВЛА којим је најавио догађај који ће ШОКИРАТИ СРБИЈУ!

ПОДРШКА ИЗ ЉУБЉАНЕ: Лидер словеначке деснице УСТАО ПРОТИВ тзв. ,,Косова“ у Интерполу!

Blic

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon