Политика Србија

Полемика Радуловића и Шапића

Председник Покрета "Доста је било" Саша Радуловић и кандидат за градоначелника Београда Александар Шапић на Твитеру су "отворили" расправу око њихове могуће телевизијске дебате пре београдских избора.

Расправа је почела тако што је Шапић, „окачио“ на свом Твитер налогу, његов дуел у базену против хрватског ватерполисте Игора Хинића уз шаљив коментар да је то његов „скромни допринос ширењу добрих међукомшијских односа“, на шта је један твитераш прокоментарисао да би од финала Светског првенства против Мађарске радије гледао Шапићев телевизијски дуел против Бранке Стаменковић из ДЈБ.

(ВИДЕО) СВЕТСКА ПРЕСТОНИЦА ИЛУМИНАТА НИЧЕ У ЕВРОПИ: Гради се ужурбано, нови симболи тајног друштва свакодневно се појављују

Уследио је Шапићев одговор да са њом не сме, јер је „опасна и препаметна“, те да сме само са Радуловићем. Навео је и да се, када је он позвао Синишу Малог на дуел, Радуловић сам јавио и прозвао га да са њим не смем.

„Ја сам рекао да ћу доћи у његову ДЈБ телевизију што емитују на нету само да јаве кад. Нису навели“, одговорио је Шапић на свом налогу.

Радуловић је то прокометнарисао речима: „Овако то ради неко ко хоће да избегне дуел. Пронашли смо два неутрална студија са неутралним новинарима (да не може да се пренемаже) у којима би се одржао ТВ дуел: Зумирање и Балкан инфо. Оба је одбио. А рекао је било где и било када. Сећате се? А онда ова порука“.

НАТО се спрема за рат у срцу Европе — чека их клопка

Такође, уз то је Радуловић прокоментарисао како је Шапић општину Нови Београд претворио у „храм са својим сликама“, као и да „извлачи новац из буџета“, а да је базен 11. април „дао на коришћење својим клубовима“.

Симовић: Решити саобраћајне проблеме у граду

Кандидат за градског одборника на листи Доста је било и Двери Милош Симовић изјавио је да се у граду морају решити саобраћајни проблеми и да ће одборници те листе у најкраћем року израдити целовити план саобраћајног система у граду и околини.

НОВА ПОБЕДА СРБИЈЕ: Бурунди повукао признање тзв. Косова!

Међу корацима које ће предузети одборници те листе, уколико буду на власти су, како се додаје, развијање и модернизовање свих видова саобраћаја – мрежа путева и улица, систем јавног шинског транспорта, мрежа аутобуских линија, пешачка и бициклистичка инфраструктура.

Како се наводи у саопштењу, Симовић је рекао да ће предложити и низ пројеката у вези са побољшањем саобраћајне инфраструктуре у граду, попут моста преко Аде у наставку Немањине улице и спољне магистралне тангенте која би спајала Мост на Ади и Панчевачки мост.

(ВИДЕО) СЦЕНЕ КАО ИЗ ХОРОР ФИЛМА: Жена преминула, а 11 дана касније, мештани су чули лупање из гроба!

„Унпаредићемо рад ГСП-а и повећати број линија ка периферији града и тиме смањити време чекања путника. Укинућемо систем наплате карата ‘Бус плус’, и пребацити тај процес у надлежност Секретаријата за саобраћај и ‘ГСП Београд'“, рекао је Симовић.

РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Одржавају „Мирдите“, а косметске жртве немају ни спомен обележје у Београду

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америка званично оптужила 13 Руса за умешаност у изборе

РУСИ ОТКРИЛИ Албанци спремили паклени план за СПЦ на Косову!

ВАШИНГТОН: Немамо у плану обучавање специјалне полиције РС с новим пушкама!

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun