Foto: Printscreen
Занимљивости

ПОЛА ЖИВОТА ПРОВЕО ЈЕ У ЦИРКУСУ, ПА СЕ УГУШИО И УМРО У СНУ! Коначно пронађен гроб човека слона после 130 ГОДИНА!

Џозеф Мерик је био познат као човек слон из Велике Британије, а његов необележен гроб су научници тражили чак 130 година.

ОТАЏБИНА СРБИЈА, МАЈКА РУСИЈА! Милош Биковић послао снажну поруку и усијао друштвене мреже! СЛАВНИ ГЛУМАЦ ПОЗВАО У ПОМОЋ БРАЋУ РУСЕ

Надимак је добио због деформације кости и ткива, што се још назива Протеусов синдром. Мерик је прве знаке синдрома испољио са пет година.

ПОСЛЕ ИЗРЕЧЕНЕ ПРЕСУДЕ ЗА „ДРЖАВНИ УДАР“ Огласиле се амбасаде САД и Велике Британије, па објасниле да је Црна Гора њихова прћија

„ПТИЧУРИНА МЕ ЈУРИЛА 300 МЕТАРА, ГЛАВА МИ ЈЕ БИЛА СКРОЗ КРВАВА“ Данијела је пролазила поред Дома здравља, а онда ју је напала врана! Постоји само један начин да се одбраните!

Различита и ужасавајућа појава га је довела до циркуса у ком је наступао годинама, а касније је постао феномен за медицинска испитивања.

ВОЂА КАВАЧКОГ КЛАНА СЕ БАХАТИО НА СУЂЕЊУ: Не знам, бога ми, шта све имам, имам доста! Средњег сам имовинског стања!

ТО ЈЕ БИО ТРЕНУТАК КАД САМ СКЛОПИО ОЧИ! Пчелар први пут проговорио о ДЕТАЉИМА САОБРАЋАЈКЕ: Звао БИВШУ ДЕВОЈКУ у посету?!

Џозеф је умро 1890. године током спавања због гушења изазваним тежином сопствене главе. Негов скелет је сачуван као експонат у Краљевкој болници у Лондону ради даљих истраживања.

(ВИДЕО) ЗБОГ ПРОМАШЕНОГ ПЕНАЛА МУ СТАВЉАЛИ ПИШТОЉ НА ЧЕЛО, А САДА ДОБИЈА УГОВОР КАРИЈЕРЕ: Из Србије побегао јер су му претили СМРЋУ, а сада је коначно дочекао своје парче среће!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АМЕРИ ЗАПЛЕНИЛИ СЕВЕРНОКОРЕЈСКИ ТЕРЕТНИ БРОД! Јачају тензије између два лидера!

Украјина: Пљуште казне због ношења Георгијевске ленте

Демократски фронт: Пресуда у функцији Миловог антисрпског пројекта

КОНСТАНТИН КОСАЧОВ: РАЧУНАЈТЕ НА РУСИЈУ АКО АЛБАНЦИ ВОЈНО НАПАДНУ СРБЕ!

(ФОТО) ПРЕТРНУО ЈЕ ОД СТРАХА! Пецао је на реци у Србији, а због онога што је извукао из воде колеге су му рекле да ОДМАХ ЗОВЕ ПОЛИЦИЈУ

Курир.рс/Клиx.ба

Оставите коментар