Србија

Пола Војводине купује хлеб код њега, а он велича шиптарске терористе

Док пола Новог Сада безбрижно финансира његову империју и сваког дана купује хлеб и друге потрепштине у ланцу му пекарa, Бинај Теки, власник “Виолете” отворено приказује своје дивљење према терористима из редова такозване ОВК и нарко дилерима.

Човек код којег пола Војводине купује хлеба, без пола блама је на (укинутом му) Фејсбук профилу објавио фотографије где, између осталог, љуби заставу Велике Албаније, оставља венце на споменике злочинцима који су убијали српску децу и велича ову терористичку творевину.

Суринам је повукао признање Косова – ево шта то значи за Србију и свет

Иначе, како кажу саговорници са Косова и Метохије, неколико чланова породице Теки погинуло је у терористичким униформама у околини Гораждевца, а у околним метохијским селима су редовно терорисали српске цивиле. У то време, били су финансирани, између осталог, индиректно управо и од стране Новосађана, односно од прихода који су они Текију правили.

ЗАШТО СЕ СРБИ ЉУБЕ ТРИ ПУТА? Изненадиће вас кад сазнате ШТА ТО ЗАПРАВО ЗНАЧИ!

Њему је пекара запаљена 2008. године, али је убрзо обновљена, он добио статус жртве ксенофобије, да би данас уживао углед успешног пословног човека.

Извор: Интермагазин

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НОВИ НАПАД У АМЕРИЦИ: Убица ушетао у супермаркет и ПОЧЕО ДА ПУЦА У ЉУДЕ!

Руски авион Су-57 може постати ловац шесте генерације (ФОТО, ВИДЕО)

Хамнеи Путину: Сарадња Ирана и Русије може да изолује САД

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat