Политика Србија

ПОКС: После београдских избора Србија се враћа себи

Заменик председника Покрета обнове Краљевине Србије Мирко Чикириз присуствовао је Сретењској академији у Крагујевцу и том приликом рекао да је проглашење Сретењског устава најбитнији датум у политичком, културном и историјском развоју Србије.

ПУКЛА БРУКА: Политичари немају појма о Сретењу! ЕВО ШТА СУ ОДГОВОРИЛИ! МУК

„Тај устав је био један од најдемократскијих, најмодернијих и најлибералнијих устава свог времена и представљао је најисточнији одблесак зачетка модерне, европске демократије. Сретењским уставом су изражене потребе српског друштва за националном еманципацијом, разбијањем феудализма и аутократске власти“, навео је Мирко Чикириз.

30 РЕЧИ КОЈЕ ВИШЕ НИКО НЕ ИЗГОВАРА У СРБИЈИ: Некад су их користили стари Срби, а њихово значење данас ретко ко зна!

Додаје, да „Србија има историјску срећу да на велики верски празник Сретење Господње слави духовни, али и два двострука државна празника, Дан државности и Дан уставности“.

ИСТИНА ИЛИ ЛАЖ: Тачи тврди да је ова држава признала тзв. Косово!

„То свето тројство нас надахњује да наком београдских избора славимо почетак враћања Србије самој себи, својој краљевини“, оценио је Чикириз.

РЕКЛАМА
Заветници: Циљ нам је да ослободимо и Београд и Србију!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАТО се спрема за рат у срцу Европе — чека их клопка

(ВИДЕО) ОНА ЈЕ ЈЕДИНА ЖЕНА У ИНТЕРВЕНТНОЈ ЈЕДИНИЦИ: Марина Ранковић (31) је увек ХЛАДНЕ ГЛАВЕ! Код ње нема места ЗА СТРАХ…

ПРИШТИНА СПРЕМА УДАР НА СПЦ: Руси откривају тајни план Албанаца!

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
20°
Sun
21°
Mon
16°
Tue
21°
Wed