standard.rs
Политика Србија

ПОКРАО БЕОГРАЂАНЕ И ИЗЛОЖИО ИХ ОПАСНОСТИ! Због Ђиласа би људи могли да изгоре!

Док позива на насилни протест против, како каже, тајкунске власти, Драган Ђилас и даље пљачка Београђане и својом бахатошћу директно доводи људе у опасност!

(ВИДЕО) ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД УМКЕ, ЗАТВОРЕН САОБРАЋАЈ КА ОБРЕНОВЦУ: Жена пешак погинула у близини фабрике картона, мушкарац тешко повређен

Ђилас последњих десет година – дакле, то је радио и док је био на власти – ЈКП „Паркинг сервис“ плаћа једно паркинг-место, а користи чак четири! Најгоре од свега је што је Ђилас, који се енормно обогатио док је водио Београд, прављењем четири паркинг-бокса од једног затворио противпожарни пут и изложио опасности станаре зграде у којој се тај паркинг налази!

Наиме, фирма „Мултиком груп”, чији је сувласник Драган Ђилас, оснивач Савеза за Србију и некадашњи градоначелник Београда, још у јулу 2008. године потписала је уговор за коришћење засебног бокса у гаражи у Пожаревачкој улици, у којем је требало да буде паркирано путничко возило БМВ.

(ФОТО) Овако сада изгледа монстроузни силоватељ Пикасо из Н. Сада који је на слободи: Откривени стравични детаљи о њему!

Овде Ђилас паркира своја четири аутомобила, Фото: Ало / Н.Вујановић

Ништа ту не би било спорно да Драган Ђилас поменути бокс није одмах надоградио и на том простору направио још три паркинг-места за своје аутомобиле, још један БМВ, и за возила „фијат“ и „ситроен“. На тај начин је и након што је отишао са функције градоначелника наставио да пљачка Београђане.

Да ситуација буде још гора, када је Ђилас дограђивао тај паркинг-простор. заузео је и противпожарни пут и на тај начин довео у опасност станаре у тој згради, који буквално не би имали начин да се евакуишу у случају да не дај боже избије пожар.

ФИЛМСКА ОСВЕТА РАДЕТА ЂУКИЋА Албанци су му убили ћерку, а онда је он решио да им пресуди! Отишао је у судницу, извадио пиштољ и кренуо да решета!

– Моторна возила Драгана Ђиласа улазила су у гаражни простор „Паркинг сервиса“ из Пожаревачке улице, после чега су без задржавања настављала ка сакривеној гаражи. Та поменута гаража је 2008. године интерним договором између руководства „Паркинг сервиса“ и Драган Ђиласа издата предузећу „Мултиком“ као једно паркинг-место. Проблематично је што „Паркинг-сервис“, који је власник, није имао, као што ни сада нема кључ од поменуте гараже. На роло-вратима урађена су и посебна пешачка врата, одакле излазе Драган Ђилас и његово обезбеђење, које користи тај други БМВ – каже наш извор.

Чека нас тотални пакао: Изашла стравична прогноза за 2019. годину, погледајте какви временски шокови су пред нама!

Чупковић: Наложио сам истрагу!

Коментаришући злоупотребе Драган Ђиласа, директор ЈКП „Паркинг сервис” Андрија Чупковић за „Ало!” каже да је предузео хитне мере, те да ће одмах бити спроведена истрага. Он истиче да је у овој ситуацији најстрашније што је Ђилас својом бахатошћу довео у опасност животе људи!

– Нико не може да користи противпожарни пут. Дао сам налог да се спроведе истрага у оквиру предузећа и да се одмах ослободи противпожарни пут, који се мора користити само као пут за излазак возила у случају ванредних ситуација. Нико никада, ниједна фирма, нити један појединац, па ни „Мултиком”, а ни Драган Ђилас неће узурпирати саобраћајнице у оквиру наших гаража док сам ја директор – поручио је Чупковић.

Трагедија која је цео регион оставила у шоку: Средњошколка из Бара отишла са великог одмора и бацила се под воз!

У потписаном уговору између тадашњег директора „Паркинг сервиса” Живорада Анђелковића, познатог као Жика Паук, који је, иначе, тада био и Ђиласов страначки пајтос, и фирме „Мултиком” јасно се наводи да ће се у поменутом боксу паркирати једно возило БМВ.

– Корисник услуга има право користити бокс у гаражи искључиво за паркирање и смештај путничког возила одређеног у Члану 1 и у друге сврхе га не може користити – наводи се у Члану 6 Уговора о коришћењу бокса у гаражи, у који је „Ало!” имао увид.

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ О НАПАДИМА НА ЊЕГОВУ ПОРОДИЦУ: Ја сам крив за те битанге! Никад нико у Србији није ухапшен због изговорене речи!

ШИПТАРИ СЕ МЕЂУСОБНО КОЉУ: У Аустрији нападнут и ,,недодирљиви“ Беџет Пацоли!

Данас је велики чудотворац Александар Невски: Обавезно ово урадите ако желите здравље за вашу породицу!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Приштина тражи алтернативу за робу из Србије и БиХ

Русија прозрела акцију: АМЕРИКАНЦИ ВЕЖБАЈУ КАКО ДА ПОБЕГНУ!

ВУЧИЋ О ПРОДАЈИ ТВ Прва и О2 ТВ: Шолак и Ђилас су хтели медијски монопол!

ВУЧИЋ: Даћемо све од себе да сачувамо мир, али НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ПОГРОМ И ПРОТЕРИВАЊЕ НАШЕГ НАРОДА НА КиМ!

ДАЧИЋ: Ускоро мање од 100 земаља које су признале такозвано Косово!

Русија: А шта ако наше подморнице испливају на обали Америке

ВУЛИН ОДУВАО РАМУША: Војска Косова да иде у Сирију, па косовски Албанци су већ тамо као терористи ИД!

Ало

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
7°
10°
Wed
10°
Thu
14°
Fri
17°
Sat