Pixabay
Занимљивости

ПОЈАВИЛИ СЕ ПЕНТАГОНОВИ СПИСИ О НЛО: Бео је и гладак и нема крила!

Откривен је извештај са новим детаљима о сусрету с НЛО-ом који је шокирао пилоте америчке војске изнад Тихог океана.

Извештај из 2009. не носи никакав логотип агенције или датум, али је неколико званичника потврдило да је написан као део програма Пентагона на којем је радило неколико агенција.

(ВИДЕО) ШИПТАРИ ВОЗИЛИМА БЛОКИРАЛИ ПРИЛАЗ ЦРКВИ КОД КЛИНЕ, НЕ ДАЈУ СРБИМА ДА ПРИЂУ: Присутан велики број припадника косовске полиције!

Све је документовано и у видео-снимцима који су објављени у новембру прошле године, али извештај садржи опис сусрета из „прве руке“.

Од 10. новембра ракетни пројектил успео је у неколико наврата да забележи радарске контакте с нечим што се у извештају назива „Anomalous Aerial Vehicle (AAV)“.

ШОК! РЕШЕНА МИСТЕРИЈА!!! Роналдо објавио у којем клубу наставља каријеру!

Један од пилота известио је да се ААV појавио на висини од око 19 хиљада метара. Пилот је са групом колега неколико тренутака ту лебдео, а затим су отишли. Изјавио је да никада нису добили тачан траг на летелици јер су се кретали брзином балистичке ракете, а радар није био подешен на програм који би могао да прати такву брзину.

ААV је направио још један контакт 14. новембра, али врло кратак.

ОТКРИВАМО – ДА ЛИ СМО ТАМНИ ЗАТО ШТО СУ НАМ ТУРЦИ СИЛОВАЛИ ЖЕНЕ?!

Први авион који је кренуо у истрагу летео је близу места где је забележен ААV, али ништа није пронађено. Међутим, пилот је приметио комешање мора, што га је подсетило на убрзано урањање у океан, као што то раде подморнице.

Извештај претпоставља да је то проузроковао ААV, који је највероватније био „огрнут“ нечиме, или невидљив људском оку, преноси 24сата.

СМЕДЕРЕВАЦ ОЖЕНИО КИНЕСКИЊУ И САДА ЖИВЕ У ШАНГАЈУ: Ево како је изгледала свадба, зашто млада неће да кува српска јела и шта је прво питала мужа када је дошла у Србију

Током идућег покушаја да истраже ААV, опет су приметили чудно померање воде, али је изнад површине летео чудан објекат облика издуженог јајета, односно „тик-така“. Пилот је у свом опису написао „чврста бела, глатка површина, без ивица, једнолично без крила“.

КО КАЖЕ ДА СЕ НЕ МОЖЕТЕ ОБОГАТИТИ У СРБИЈИ? Ових 5 послова вам могу донети врхунску зараду

Као и претходни пут, ААV је једноставно нестао.

„ТОПАЛОВИЋИ“ ИЗ КАСИДОЛА ХАРАЈУ ГРОБЉИМА: Покојнику украли злато, кеш и самсунг С6!

У извештају је писало и да је једна подморница била на том месту у тренутку када се AAV појавио, али није било никакве необичне активности током инцидента, пише Дејли мејл.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПУТИН ПОЉАЦИМА: Хоћете америчку базу на нашој граници – УЗВРАТИЋЕМО!

АЛБАНЦИ ОТИМАЈУ СРБИМА ИМОВИНУ: Пљачкају, пале и отимају! Србе малтретирају организовне криминалне групе из Пећи, Ђаковице, Дечана и Призрена, а полиција не реагује!

АКО НЕ ВРАТИТЕ КЊИГУ У БИБЛИОТЕКУ, ОЧЕКУЈТЕ ИЗВРШИТЕЉЕ! Ево у ком случају ће вам покуцати на врата!

ДОДИК: Страни фондови уложили огроман новац у дестабилизацију Српске

МАЛИ ОДЛАЗИ У ВЛАДУ: Ево ко ће водити Београд до избора новог градоначелника

 „Јунармија“: Русија добија најмлађе војнике

Извор: Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri