Pixabay
Политика Србија

Погледајте ког политичара највише цензуришу на Фејсбуку

Након више хиљада организованих пријава фејсбук администрација поново је блокирала Фејсбук профиле чланова руководства Заветника. Јутрос су на 30 дана суспендовани профили председника Заветника, Стефана Стаменковског, прве на листи кандидата Београд има снаге – Заветници, Милице Ђурђевић и шесторици чланова Главног одбора покрета.

У јеку предизборне кампање за београдске изборе Заветницима је онемогућена комуникација на друштвеним мрежама.

БИЋЕШ МОЈА ИЛ’ БОЖИЈА, РЕКАО ПА УБИО: Мој је, али ми га није жао! Очајна мајка младића који је избо девојку у свлачионици

Подсећамо да су недавно угашене две званичне странице Српског сабора Заветници које су укупно бројале преко 100 000 пратилаца.

БРИТАНЦИ СПРЕМАЈУ НАПАД НА СРБИЈУ И СРПСКУ: Чак 600 припадника формације САС, тек пристигле из Сирије, чека сигнал за акцију!

Очигледно је да се ради о оркестрираном покушају да се заустави раст рејтинга Заветника од стране политичких неистомишљеника који на овај начин директно угрожавају слободу говора.

Позивамо све који нас прате и подржавају наш рад да у наредним данима изборне кампање помогну да се глас Заветника чује и да заједно покажемо да ћемо се изборити са свим притисцима и препрекама.

ЧУВЕНА РИСКА ДАНАС БИ НАПУНИЛА 92 ГОДИНЕ: Имала је тежак живот, отац ју је напустио, а овај тренутак је био пресудан за њену судбину!

Члан Председништва Заветника, Милица Ђурђевић, огласила се на својој страници:

РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ: Становници Калуђерице су од Града добијали само намете и дажбине!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ОПРОШТАЈ ОД ХЕРОЈА: На сахрани руског пилота 30.000 људи

БРИСЕЛ ОМОГУЋИО ХРВАТИМА ДА УЦЕЊУЈУ СРБИЈУ! Усташе ће тражити АПАТИН, СОМБОР И БАЧКУ ПАЛАНКУ, ако не дамо БЛОКИРАЋЕ НАС У ЕУ!

Нова ујдурма: Брисел згазио сопствена правила да би уценио Србију – против Русије

Извор: Заветници

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri