Новости
Регион

Погинуо на путу за болницу (ФОТО)

ТРИДЕСЕТОГОДИШЊИ Жељко Даничић, из прњаворског села Шаринци, погинуо је, а четири особе су повређене у тешкој саобраћајној несрећи на магистралном путу Прњавор - Клашнице. Несрећа се догодила у недељу увече око 23 часа, у Хрваћанима код Прњавора, а игром трагичне судбине Даничић је погинуо у свом аутомобилу, на путу за бањалучку болницу.

(ВИДЕО) ТЕКСТ ИНДИЈАНСКОГ ПОГЛАВИЦЕ УЗБУРКАО ЈАВНОСТ НА ЗАПАДУ: “Србија је лекција модерном свету”

Из полиције и Окружног тужилаштва саопштено је да се несрећа догодила кад су се сударили аутомобил „даеву“, којим је управљао Даничић, и „фолксваген туарег“, који је возио Осман Ковач (47) из Прњавора.

Повређена су четири сапутника у „фолксвагену“ и помоћ им је указана у УKЦ РС.

Наложена је обдукција тела настрадалог у Заводу за судску медицину РС у Бањалуци.

Како „Новости“ сазнају, злосрећни Даничић је смртно страдао на путу за болницу, односно УКЦ РС Бањалука, пошто је претходно те ноћи о гаражна врата повредио руку.

Избоден младић (25) у Београду: Крв липтала на све стране, хитно превезен у Ургентни центар

– Пацијент је имао нагњечење четвртог и петог прста шаке, а пошто је реч о лакшим повредама, по протоколу, издали смо му болничку упутницу за снимање и хируршко збрињавање у Бањалуци властитим превозом. Заједно са техничаром сам му сугерисао да некога ангажује да га вози, поготово ако се одлучи да путује те ноћи, а не сутрадан, пошто му живот и здравље нису били угрожени – каже за „Новости“ др Слободан Илишковић, дежурни у прњаворској Хитној служби.

ДРАМА НА ВРАЧАРУ, СТАКЛО ПРЕСЕКЛО ДЕЧАКУ (11) АРТЕРИЈУ: Бјела га одмах стрпао у кола и кренуо у Тиршову! МИНУТИ ДЕЛИЛИ МАЛИШАНА ОД СМРТИ!

Очито из предострожности, Даничић се исте ноћи упутио у бањалучку болницу возећи повређеном руком.

– Такав, изузетно вредан и пожртвован, био је до краја свог кратког живота. Било кога да је од нас замолио да га одвеземо, учинили бисмо то радо. У детињству се доста злопатио, али је успео да формира породицу, својим радом и уз помоћ мештана и општине, подигне нову кућу. Иза нашег Жељка су остали супруга и болесни петогодишњи синчић – кажу за наш лист познаваоци погинулог Даничића.

ЧУЛИ СЕ И ПУЦЊИ: Масовна туча у краљевачком насељу; Севала мачета, међу повређеним и дете

(ВИДЕО) ЕРДОГАН У НЕВОЉИ: Непознати мушкарац преварио обезбеђење и СКОЧИО НА ПРЕДСЕДНИКА ТУРСКЕ!

ПОСЛЕДЊЕ ВИЂЕЊЕ

НЕПОСРЕДНО пре него што ће кренути у Бањалуку, Жељко ми се јавио да је повредио руку и да је могуће да сутрадан неће доћи на посао. Нисам ни слутио да је то било наше последње вићење. Био је душа од човека, добар као хлеб, поштен радник. Таман кад се скућио и кад је требало да проживи, заувек смо га изгубили, као и његова породица – каже, за „Новости“, Жељко Миливојац, послодавац погинулог Даничића у овдашњој каменорезачкој радњи „Миливојац“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Оставите пушење уз проверене савете из Русије

Лазара Максимовића (26) и даље сви траже, нема га већ 10 дана: Разне приче колају Неготином, његови пријатељи су очајни

Маскирани и наоружани мушкарац отео непознату суму новца

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Tue
27°
Wed
28°
Thu
29°
Fri